Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu vrea să transfere un jucător de la Farul! Ce spune fotbalistul despre o posibilă plecare la Dinamo Kiev

Mircea Lucescu vrea să transfere un jucător de la Farul! Ce spune fotbalistul despre o posibilă plecare la Dinamo Kiev

Farul Constanța

Comentarii

Radu Boboc ar fi pe lista de cumpărturi a lui Mircea Lucescu, care l-ar vrea pe fundaşul lateral alături de el, în Ucraina.

Radu Boboc este unul dintre puţinii absolvenţi ai academiei lui Hagi care a trecut de 20 de ani şi este titular la prima echipă.

Dacă majoritatea fotbaliştilor părăsesc rapid trupa ”Regelui”, Boboc a rămas pe litoral şi s-a dezvoltat într-unul dintre cei mai valoroşi fundaşi laterali din Liga 1.

Născut la Craiova, Boboc a făcut pasul către Viitorul în 2018 şi s-a impus rapid în echipa lui Hagi. Marele atu al fotbalistului este că poate juca atât fundaş dreapta, cât şi stânga şi chiar şi la mijlocul terenului.

”Regele” ştie cât de important este ca jucătorii să fie polivalenţi în fotbalul mondial, astfel că îşi încurajează toţi juniorii să se dezvolte pe mai multe poziţii.

Graţie acestui fapt, Boboc a impresionat alături de naţionala U21 şi a fost prezent şi la Olimpiadă cu selecţionata României, deşi nu a prins cât de multe minute şi-ar fi dorit.

Asecensiunea sa ar fi fost observată şi de Mircea Lucescu, care ar fi interesat să îl aducă pe Boboc la Dinamo Kiev, după ce l-a avut şi pe Băluţă o scurtă perioadă în Ucraina.

Lucescu crede în Hagi şi academia sa, astfel că este dispus să rişte şi să aducă alături de el jucători români netestaţi la cel mai înalt nivel.

Reacţia lui Radu Boboc după ce s-a scris că Mircea Lucescu vrea să-l transfere

Vorbind înaintea meciului cu Gaz Metan, Radu Boboc a discutat despre partida ce urmează pentru constănţeni, dar şi despre posibilitatea de a pleca de la Farul.

Fundaşul lateral a afirmat că au mai fost zvonuri în trecut despre viitorul său şi că va aştepta până în iarnă pentru a vedea dacă apare vreo ofertă.

O partidă dificilă, cum sunt toate din deplasare, dar vrem cele trei puncte. Când nu marchezi îţi pui nişte semne de întrebare, sperăm ca la acest meci să spargem gheaţa şi să înscriem cât mai multe goluri.

Nu e prima oara când apar zvonuri despre mine. au apărut foarte multe, dar eu sunt tot aici şi o să aşteptăm să vedem ce o să fie în iarnă”, a declarat Radu Boboc.

Afla mai multe despre: radu boboc 

viewscnt
Articole similare