Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a anunţat primul transfer pentru sezonul următor: "Negociem cu el. Vrea să vină". Dinamo l-a ademenit cu un salariu uriaş

Mircea Rednic a anunţat primul transfer pentru sezonul următor: "Negociem cu el. Vrea să vină". Dinamo l-a ademenit cu un salariu uriaş
Comentarii

Mihai Răduţ a fost în negocieri cu Dinamo, în iarna acestui an, însă, până la urmă, transferul a picat din motive necunoscute. Acum, cu gândul la sezonul următor, Mircea Rednic a reluat discuţiile cu mijlocaşul lui Lech Poznan.

Mihai Răduţ mai are contract cu gruparea poloneză până în vara anului următor. Însă, conform declaraţiilor lui Mircea Rednic, mijlocaşul nu vrea să mai stea departe de Liga I şi speră ca la finalul actualului sezon să-şi rezilieze contractul pentru a putea negocia în linişte cu Dinamo.

"L-am dorit întotdeauna, îl doresc în continuare. El vorbeşte tot timpul cu Luana, îşi doreşte să se întoarcă, pentru că am înţeles că vrea să-şi rezilieze contractul. M-a tot ameninţat, acum sper să vină. Aici n-o să aibă probleme cu suporterii. Dacă va veni, se va integra foarte repede. Eu cred în Mihai, are calităţi foarte bune şi sper să confirme dacă va veni.

Sunt şanse să vină, mi-a promis, eu îl doresc, el vrea să vină, aşa că sunt sigur că vom găsi un numitor comun. Şi aici, cu meciuri câştigate, poate ajunge la această sumă (n.r. 18 mii de euro/lună). Din vară, vom avea alt buget. Jucătorii care au venit acum au acceptat să semneze pe contracte mici, dar, de exemplu, Montini va avea din vară 8000 de euro. Vor avea alte contracte din vară. Iar dacă vor avea performanţe, vor câştiga chiar mai mult de 18 mii de euro" , a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoradut 

viewscnt
Articole similare