Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a confirmat discuţiile pentru revenirea la Dinamo Bucureşti! Prima reacţie a antrenorului dorit în "Ştefan cel Mare"

Mircea Rednic a confirmat discuţiile pentru revenirea la Dinamo Bucureşti! Prima reacţie a antrenorului dorit în "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic e pregătit să revină la Dinamo Bucureşti, într-o perioadă în care conducerea încearcă să reconstruiască. "Puriul" aşteaptă ca situaţia de pe banca tehnică să fie clarificată.

Mircea Rednic vrea să revină la Dinamo ca antrenor

În ziua în care au apărut informaţii despre posibila venire a lui Adrian Mutu la Dinamo Bucureşti, Mircea Rednic a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultima perioadă. Telekom Sport a dezvăluit, după îndepărtarea lui Dario Bonetii, că Mircea Rednic e prima variantă a conducerii "câinilor". 

Antrenorul a dezvăluit că s-a întâlnit cu Nicolae Badea şi i-a promis că se întoarce, cu o singură condiţie. 

"Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi", a declarat Rednic, pentru Sport Total FM.

Rednic ar putea accepta un salariu mai mic faţă de pretenţiile sale, aşa cum a mai făcut şi în precedentele mandate. De asemenea, ar putea oferi, din nou, bonusuri de performanţă către jucători din propriul buzunar, o veste care i-ar aduce pe fotbalişti în culmea fericirii, într-o perioadă grea în care sunt cu moralul la pământ şi cu salariile plafonate, în urma deciziei luate la finalul sezonului trecut. 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo bucurestidario bonetti 

viewscnt
Articole similare