Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a discutat cu Răzvan Burleanu după ratarea barajului CM 2022: ”El săracul... nu se pricepe aşa mult”

Mircea Rednic a discutat cu Răzvan Burleanu după ratarea barajului CM 2022: ”El săracul... nu se pricepe aşa mult”

Echipa națională

Comentarii

Mircea Rednic s-a luat de FRF şi cere demisia după ratarea barajului CM 2022!

 

Naţionala României a ratat barajul pentru CM din 2022. Mirel Rădoi şi-a făcut bagajele după ce a ratat obiectivul naţionalei. Federaţia, însă a rămas neclintită!

În opinia lui Rednic ce s-a întâmplat nu este corect. Antrenorul vrea ca şi FRF să îşi asume eşecul tricolor. 

”Eu am spus, cum şi la cluburi se întâmplă, directorii sportivii şi antrenorii când pleacă, pleacă toţi odată! Nu e cazul la noi pentru că acolo e bine, e cald. Găsesc tot felul de scuze, dar marea responsabilitate este a lor.

Din momentul în care se alege un antrenor fără experienţă îţi asumi şi când pleaca Mirel Rădoi, mi se pare corect ca şi tu să pleci. Uitaţi-vă şi în alte campionate au fost probleme sau episodul legat de sex, la Islanda, ei bine, a plecat şi presedintele, toată lumea a plecat!

Aşa mi se pare corect, toată lumea e vinovată. La Federaţie eşti implicat, nu sunt rezultate, se face o analiza serioasă şi se iau decizii. Burleanu e un preşedinte, şi-a pus oameni cu experienţă, oameni competenţi, acum noi dăm în Burleanu. Păi şi el saracul, el nu se pricepe aşa mult. Eu am discutat cu el îşi doreşte şi vrea... dar el şi-a ales nişte oameni la care le-a zis, băi, eu nu pricep, pot să vă dau un sfat de organizare, pe mine mă interesează să vă creez condiţii. Dar care sunteţi acolo luaţi decizia cea mai bună să ne calificăm”, a declarat Rednic la conferinţa de presă.

Ratarea barajului înseamnă şi că România nu se califică pentru a 6-a oară consecutiv la un Campionat Mondial, după ediţiile Coreea de Sud/Japonia 2002, Germania 2006, Africa de Sud 2010, Brazilia 2014, Rusia 2018, urmând absenţa din Qatar 2022.

Afla mai multe despre: mircea rednicnationala romanieifrf 

viewscnt
Articole similare