Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a făcut anunţul! O legendă a lui Dinamo se întoarce la club: ”A acceptat să vină. Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el”

Mircea Rednic a făcut anunţul! O legendă a lui Dinamo se întoarce la club: ”A acceptat să vină. Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el”

Dinamo București

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă dinaintea duelului cu Gaz Metan Mediaş, Mircea Rednic a dezvăluit că Florin Răducioiu va reveni la Dinamo.

În urmă cu mai multe zile, Florin Răducioiu îşi anunţa dorinţa de a pune umărul la salvarea lui Dinamo. Fostul atacant din Ştefan cel Mare şi-a afirmat loialitatea faţă de club şi a afirmat că este dispus să contribuie la formaţia roş-albă, deşi nu a fost chemat de nimeni înapoi la echipă.

Se pare că Mircea Rednic a băgat de seamă însă de spusele fostului colaborator, astfel că l-a contactat pe acesta şi l-a chemat înapoi la Dinamo. Antrenorul echipei din Ştefan cel Mare a dezvăluit că urmează ca Răducioiu să mai discute cu Iuliu Mureşan, ca apoi să semneze pe ce post îşi doreşte.

Mircea Rednic a făcut anunţul! O legendă a lui Dinamo se întoarce la club

Am discutat cu Răducioiu. Am vorbit şi a rămas ca domnul Mureşan să discute cu el săptămâna aceasta. Cel cu care am discutat şi care a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu.

Pe ce post? Director sportiv, tehnic, manager, ce vrea el. La cum arată, mă gândesc să-l mai bag cinci minute. Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbeşte bine româneşte (n.r. râde). Acum depinde, dar eu cred că o să vină”, a declarat Mircea Rednic.

Răducioiu a reprezentat-o pe Dinamo pe teren între 1985 şi 1990, înainte de a fi şi director sportiv, o scurtă perioadă, în era Borcea, în 2007. Două Cupe şi un campionat a câştigat Răducioiu alături de ”câini”. Fostul internaţional român ar reveni în Ştefan cel Mare într-o perioadă foarte grea, cu clubul la un pas de a primi o nouă interdicţie la transferuri.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare