Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo de Iuliu Mureşan! Motivul pentru care "câinii" au rămas fără antrenor | BREAKING NEWS

Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo de Iuliu Mureşan! Motivul pentru care "câinii" au rămas fără antrenor | BREAKING NEWS

Dinamo București

Comentarii

Sursele Telekom Sport susţin că Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Dinamo Bucureşti. Administratorul special Iuliu Mureşan a ieşit câştigător şi a decis plecarea "Puriului". Alb-roşii vor începe anul şi vor încerca să se salveze de la retrogradare cu un alt principal.

Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Dinamo Bucureşti. Care e motivul

Se anunţă o nouă perioadă agitată la Dinamo Bucureşti. Continuă schimbările pe toate planurile în "Ştefan cel Mare", iar ultimul care a plătit este Mircea Rednic. 

Telekom Sport anunţă că administratorul special al lui Dinamo Bucureşti, Iuliu Mureşan, a decis eliberarea din funcţie a lui Mircea Rednic.  Rezultatele slabe au cântărit decisiv în decizia luată de conducător, care s-a arătat nemulţumit, în săptămânile trecute, de ce s-a întâmplat pe teren, dar şi din cauza transferurilor făcute de "Puriu", care nu au dat randamentul aşteptat.

În această iarnă, aproape un prim 11 cu tot cu rezerve ar fi urmat să plece din lot. 


UPDATE | Dinamo Bucureşti a anunţat şi numele noului antrenor! Flavius Stoican, ultima dată la U Craiova 1948, a revenit în "Ştefan cel Mare", după ce a mai condus echipa între 2013-2014 şi în 2015. 

"Începând de mâine, 22 Decembrie 2021, calitatea de antrenor principal al DINAMO 1948 S.A. - în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement, va fi preluată de Domnul Flavius Stoican", se arată în comunicatul emis de Dinamo Bucureşti. 


UPDATE | Dinamo Bucureşti a confirmat plecarea. 

"Contractul de activitate sportivă încheiat între clubul DINAMO 1948 S.A., (în reorganizare judiciară, in judicial reorganisation, en redressement) şi Domnul Mircea Rednic şi-a încetat efectele cu efect imediat azi, 21 Decembrie 2021", a transmis clubul Dinamo Bucureşti prin reprezentantul Iuliu Mureşan. 


Dinamo Bucureşti nu a câştigat nici ultimul meci din 2021 şi a intrat în vacanţă cu grija retrogradării din Liga 1. Farul Constanţa a învins-o pe Farul cu 2-0, la Bucureşti, iar alb-roşii au rămas pe locul 15, cu doar 12 puncte acumulate după 21 de meciuri jucate. 

"Sunt obligat să schimb şi voi schimba. De-acum sunt răspunzător 100%! Ai 5.000 pe lună, n-ai jucat la Iaşi, vii la Dinamo şi te ridiculizează Ganea. A ieşit în repriza a doua pentru că spunea că nu mai are aer, a intrat răcit.

E o echipă pe care nu am format-o eu, nu am pregătit-o eu, jucători care au venit pe parcurs, meciul pe care l-am câştigat, l-am câştigat cu jucătorii noi. Am pierdut trei meciuri în prelungiri", anunţa Rednic, printre altele, după meciul cu Farul Constanţa. 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo bucurestiiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare