Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a început deja războiul cu FCSB. "Asta o spun pentru Luţu 2 de la ei! A greşit-o aici!” Declaraţia care l-a enervat

Mircea Rednic a început deja războiul cu FCSB.  "Asta o spun pentru Luţu 2 de la ei! A greşit-o aici!” Declaraţia care l-a enervat

Dinamo București

Comentarii

Campion în tricoul alb-roşu (1984 şi 1990) şi pe banca tehnică a echipei (2007), Mircea Rednic este un nume important pentru istoria clubului dinamovist. El a fost prezentat oficial luni, într-o conferinţă de presă. Tehnicianul nu a ezitat încă de la primul discurs să trimită săgeţi către marea rivală, FCSB.

 "N-am vorbit cu Ionuţ până acum, doar cu David. Aici nu mai contează orgoliile şi să plătim poliţe. E vorba de Dinamo şi ştiţi ce înseamnă pentru mine. Şi nu am venit la Dinamo pe locul 1. Am venit pe locul 12, când echipa e mai aproape de retrogradare.

Nu mai există procente, nu mai există nimic! Am venit pe oferta avută şi în urmă cu doi ani. Nu am venit să mă îmbogăţesc, ci să ajut acest club.

Asta e a patra oară când vin aici. Prima dată în 2006-2007 când am luat campionatul şi am ajuns în primăvara europeană. Şi am ajuns într-o grupă cu Beşiktaş, Leverkusen, Tottenham şi Brugge.

Asta o spun pentru Luţu 2 de la Steaua! Nu ştiţi despre ce e vorba, dar e un om care spunea că au ei jucători cu mai multe meciuri în cupele europene decât mine ca antrenor. Am jucat acolo şi ne-am calificat cu echipe adevărate [...]

Gigi (n.r. Becali) mi-a propus în urmă cu ani buni şi eram chiar în direct şi am spus că niciodată.

Am vorbit acum două luni jumătate, Gigi, da!? Nu despre venirea mea la Steaua, ci de Bizon, de transferuri... Sau am vorbit cu Luţu doi, nu mai ştiu... Cine e Luţu doi? Nu ştiu"

Mesajul lui Mircea Rednic pare să fie pentru Mihai Stoica, cel care făcuse astfel de afirmaţii la adresa fostului antrenor de la Mouscron: "Gnohere are meciuri în cupele europene câte are Rednic în toată cariera lui. A marcat cu Lazio şi în tur, şi în retur".

Rednic răspunde direct:A greşit-o aici, că m-a comparat cu Gnohere ca meciuri în Europa. Să vedeţi ce meciuri am eu şi cu ce echipe”

Cu Mircea Rednic la conducerea tehnică a echipei, Dinamo a câştigat ultimul titlu de campioană din istoria clubului, în sezonul 2006-2007, fiind la un pas de calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenor 

viewscnt
Articole similare