Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a pierdut "trenul" de Brugge. "Puriul" ratează întoarcerea în Jupiler League. Ce antrenor i-a luat faţa românului

Mircea Rednic a pierdut "trenul" de Brugge. "Puriul" ratează întoarcerea în Jupiler League. Ce antrenor i-a luat faţa românului

Fotbal

Comentarii

Cercle Brugge a pierdut 9 din primele 10 runde din Jupiler League, iar echipa avea nevoie de un şoc pentru a se mai salva ce se mai poate. Primul sacrificat a fost tehnicianul francez Fabien Mercadal (47 de ani).

În ultima săptămână, lupta pentru preluarea băncii tehnice a celor de la Cercle Brugge s-a dus în trei: românul Mircea Rednic, neamţul Bernd Storck şi belgianul Emilio Ferrara. Din păcate pentru "Puriu", patronii celor de la Brugge au analizat pe îndelete cele trei opţiuni şi s-au oprit la neamţul Bernd Storck, cel care a fost selecţioner al Kazahstanului şi Ungariei, dar şi antrenor al belgienilor de la Mouscron.

La un moment dat, aducerea lui Mircea Rednic la Cercle Brugge părea doar o chestiune de timp. Pe turnantă au sosit pe birourile de la Brugge C.V.-urile lui Bernd Storck şi Emilio Ferrara, iar situaţia s-a schimbat radical. Încet, dar sigur, Mircea Rednic a picat ca a treia variantă de antrenor, iar acum, conform presei din Belgia zarurile au fost aruncate: Bernd Storck este noul antrenor al celro de la Cercle Brugge, în tentativa de a salva echipa de la retrogradare.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare