Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a rezolvat încă un transfer: Gregory Tade, la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat atacantul francez

Mircea Rednic a rezolvat încă un transfer: Gregory Tade, la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat atacantul francezgalerie foto

Superliga

Comentarii

Atacantul Gregory Tade a semnat un contract valabil un an şi jumătate cu Dinamo Bucureşti. Francezul a fost adus în Ştefan cel Mare de Luana Rednic, fiica antrenorului dinamovist, cu care Tade s-a şi fotografiat îmbrăcând tricoul "câinilor".

În vârstă de 32 de ani, Gregory Tade revine în Liga 1 după un an şi jumătate. În 2016, francezul a fost cedat de FCSB în Qatar, după care a mai evoluat în Israel.

Tade a început fotbalul în Franţa, la Orvault Sports, iar la CFR Cluj a avut cea mai bună perioadă din carieră, când a devenit golgheterul Ligii 1. În vara lui 2015 a fost transferat de FCSB, care a plătit 500.000 de euro, însă a dezamăgit aici şi a plecat după doar un an, liber de contract. A jucat ulterior pentru Qatar SC, a stat 6 luni fără contract, apoi pe 1 ianuarie 2018 a semnat cu Maccabi Petah Tikva, de care s-a despărţit în vară.

La FCSB a jucat în total 37 de apariţii, a marcat 7 goluri şi a reuşit 5 assist-uri. În prezent, pe transfermarkt.com este cotat la 450.000 de euro.

Tade este cel de-al patrulea jucător care semnează cu Dinamo, după venirea lui Mircea Rednic. În Ştefan cel Mare au mai ajuns Simon Zenke, Nasser Aliji şi Rachid Ait-Atmane. Pe lângă ei, Dinamo este aproape de a-l transfera şi pe Mattia Montini, atacant de 26 de ani care a crescut la academia clubului AS Roma.

Afla mai multe despre: tadedinamofcsb 

viewscnt
Articole similare