Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a scos un jucător din lot! Ce plan pune la cale chiar înainte de meciul cu FC Voluntari

Mircea Rednic a scos un jucător din lot! Ce plan pune la cale chiar înainte de meciul cu FC Voluntari

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se va duela cu Voluntari, luni, de la ora 20:30 pe telekomsport.ro.

Mircea Rednic a scos un jucător din lot! Ce plan pune la cale chiar înainte de meciul cu FC Voluntari

Mircea Rednic, antrenorul ”câinilor”, a prefaţat duelul cu Voluntari şi a mărturisit că e nevoie de puncte ca de aer!

Dinamo este într-o situaţia extrem de grea. Echipa este pe penultimul loc în Liga I, cu doar 8 puncte! Mai prost stă doar Academica Clinceni, cu 4 puncte!

”Un meci important cu o echipă bine organizată, o echipă total schimbată faţă de anul trecut şi asta se datorează în primul rând antrenorului. Liviu a făcut o treabă foarte bună, un lot omogen, echilibrat... nu cu un joc spectaculos dar foartte eficient, deci nu ne va fi uşor!

E clar că avem nevoie ca de aer de puncte şi vom face tot ce depinde de noi ca să câştigăm acel meci”, a mărturisit Rednic la conferinţa de presă.

OUT Radu! Rednic vrea să îi dea şanse unui nou venit chiar înainte de meciul cu FC Voluntari

Întrebat despre problemele de lot, Rednic a mărturisit că îl va scoate pe Andrei Radu ca să dea spaţiu unui alt jucător: Nikolaos Kainourgios!

”Am reuşit să recuperez doi jucători, pe Filip şi Iliev, dar i-am pierdut pe Carp şi Espinosa. E normal, aşa se întâmplă când vin jucători care nu au jocuri în picioare şi s-au antrenat cum s-au antrenat. Am preferat să nu risc.

Andrei Radu nu face parte din lot, pentru că vreau să-l văd şi pe Nico (n.r. Nikolaos Kainourgios), care poate juca şi fundaş, şi mijlocaş stânga, plus că a revenit şi Filip, care poate intra şi fundaş stânga, dar şi la mijloc”, a declarat Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Cine este Nikolaos Kainourgios

În vârstă de 23 de ani, Nikolaos Kainourgios poate evolua pe mai multe posturi, fundaş sau mijlocaş de bandă, dar şi inter stânga.

Nikolaos Kainourgios a jucat ultima oară în prima ligă a campionatului belgian pentru Zulte Waregem, 15 meciuri şi două goluri în sezonul trecut.

Fost component al reprezentativei sub 21 de ani a Greciei, Nikolaos Kainourgios şi-a început cariera în campionatul elen la Trachones Alimou şi a mai evoluat în ţara sa natală pentru pentru echipa sub 19 ani a clubului Giannina, Aittitos şi Sparti, fiind transferat în vara anului 2019 în Belgia, la Zulte Waregem.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicandrei radu 

viewscnt
Articole similare