Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a vorbit despre conflictul cu Steliano Filip: "Mi-a zis că poate juca doar fundaş stânga. Ei cred că s-au născut titulari"

Mircea Rednic a vorbit despre conflictul cu Steliano Filip: "Mi-a zis că poate juca doar fundaş stânga. Ei cred că s-au născut titulari"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo - FC U Craiova 1948 se joacă vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport. Înaintea partidei cu oltenii, Mircea Rednic a explicat situaţia lui Steliano Filip, care n-a prins lotul pentru acest meci.

"Steliano vine după o accidentare, a stat o lună aproape, a jucat un meci şi am decis ca la meciul ăsta să nu-l folosesc. Ar fi fost rezervă. Dar a fost un incident, legat de nişte dorinţe d-ale lui şi am decis că ar fi mai bine ca el să nu facă parte parte din lot. La fel ca şi Deian, a zis că nu poate să joace decât fundaş stânga.

Da, mă încurca şi am decis ca decât să stea rezervă şi să fie supărat, că ei s-au născut titulari la echipă... Am decis şi spre binele lui, şi spre binele echipei, să nu facă parte din lot. Suntem 32 de jucători, toţi au avut şansa să joace, el trebuie să înţeleagă că vine după o accidentare şi nu vreau să risc pentru că o recidivă musculară ar însemna că pierde toate jocurile până la finalul anului.

Am avut dreptate, şi cu Sorescu am avut dreptate, legat de post, ei trebuie să mai asculte şi de antrenor. Ca să fii fundaş stânga trebuie să fii fundaş 60 la sută. Nici Sorescu, nici el, ambii nu au calităţile astea sau nu le-au arătat în ultima perioadă. Cum responsabilitatea este a antrenorului, ei trebuie să accepte şi să execute" , a spus Mircea Rednic.

Meciul Dinamo - FC U Craiova se va disputa, vineri, de la ora 20:30, în etapa a XVII-a din Liga I, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamofc u craiova 

viewscnt
Articole similare