Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic: "Apreciez atitudinea pe care au avut-o jucătorii". "Puriul" a încheiat revoluţia la Dinamo

Mircea Rednic: "Apreciez atitudinea pe care au avut-o jucătorii". "Puriul" a încheiat revoluţia la Dinamo

Fotbal

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, s-a declarat mulţumit de evoluţia şi de atitudinea jucătorilor săi, în ciuda remizei albe înregistrate contra Dunării Călăraşi, în deplasare, în penultima etapă a sezonului regulat.

"Ţinând cont de joc, ajută şi n-ajută în situaţia noastră (n.r. - rezultatul). Dar pot să apreciez atitudinea pe care au avut-o, nu e uşor, ştiam că e o echipă bine organizată, care nu o să ne dea şanse să ne creăm ocazii. Am avut ocazii şi în prima repriză şi în a doua repriză. Am avut în faţa noastră un portar foarte inspirat astăzi. Sigur mi-aş fi dorit victoria, dar nu pot să le reproşez jucătorilor ca nu au jucat sau că nu au respectat sarcinile de joc sau că nu au fost prezenţi şi în faţa porţii şi în apărare. Câteva schimbări şi forţate azi, dar aşa, sunt mulţumit de cum au evoluat azi", a declarat Mircea Rednic, la Telekom Sport.

"Puriul" a pus capăt "revoluţiei" de la Dinamo: "S-a încheiat perioada de transferuri. 100 la sută!", a punctat tehnicianul.

Mircea Rednic a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare derby-ul FCSB - U Craiova, meci care va putea fi urmărit la Telekom Sport 1, de la 20:00.

"E un meci important şi pentru clasament şi pentru ce o să vină. Sunt echipe care se bat pentru câştigarea campionatului, alături de CFR Cluj. O să fie un meci interesant", a mai spus Rednic.

Formaţia Dinamo a remizat, duminică, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a 25-a a Ligii 1.

 

 

Afla mai multe despre: rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare