Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic are probleme mari de lot înainte de Botoşani - Viitorul

Mircea Rednic are probleme mari de lot înainte de Botoşani - Viitorul

Superliga

Comentarii

Viitorul se va duela cu FC Botoşani, duminică de la ora 15:00 în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Mircea Rednic, antrenorul formaţiei FC Viitorul, are probleme de lot înainte de confruntarea cu Botoşani, una extrem de importantă pentru lupta la play-off. 4 jucători au fost diagnosticaţi cu COVID-19, doi sunt suspendaţi şi unul accidentat a anunţat tehnicianul din Liga I.

„E ultima şansă, mică aşa cum e, trebuie să o jucăm până la capăt. Acest meci vine într-un moment mai dificil, mai delicat cu patru jucători cu COVID: Jo Santos, Grădinaru, Benzar şi cu Marquinhos, Ely, accidentat plus o problemă tatăl său a decedat acum două zile, a plecat în Portugalia, Dobro – suspendat, Matei - suspendat, patru jucători de la lot, trei care au venit dezamăgiţi pentru că au făcut miniturneul ăsta pe care ei l-au jucat şi l-au jucat foarte bine, dar nu au reuşit să se califice.

Tsoumou, care a fost plecat cu echipa lui naţională. E un moment mai dificil, dar sunt singur că ei sunt conştienţi că ok, ne gândim şi la play-off, dar în primul rând noi trebuie să ne gândim să acumulăm puncte”, a afirmat Mircea Rednic.

Ce spune Mircea Rednic despre FC Botoşani

„E o echipă în ultima perioadă cu rezultate bune, echipă cu jucători buni, mai ales acasă joacă foarte ofensiv şi îşi creează foarte multe ocazii. Mie chiar îmi place să joc cu echipele care joacă deschis pentru că noi până acum în ultima perioadă am avut echipe care s-au apărat pe două linii şi au aşteptat greşeala noastră pe contraatac. Cred că o să fie un meci interesant”, a mai conchis Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: fc viitorulmircea rednicfc botosani 

viewscnt
Articole similare