Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, atac direct la adresa lui Cosmin Contra: ”Nu e dinamovist. Când chiar iubeşti un club, faci şi tu sacrificii”

Mircea Rednic, atac direct la adresa lui Cosmin Contra: ”Nu e dinamovist. Când chiar iubeşti un club, faci şi tu sacrificii”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic încă nu l-a iertat pe Cosmin Contra pentru implicarea sa în scandalul Cortacero, dar şi pentru că a depus apoi memoriu împotriva lui Dinamo.

Mircea Rednic a venit să pună umărul la salvarea lui Dinamo, în cea mai neagră perioadă a clubului. Tehnicianul de 59 de ani a preluat echipa de la Dario Bonetti, care lăsase de dorit cu rezulatele execrabile reuşite. De atunci, italianul a dat clubul în judecată dar Rednic a rămas să încerce să îi salveze pe ”câini”.

Antrenorul lui Dinamo a fost întrebat despre posibilitatea, în cazul în care era liber de contract, să preia echipa naţională. Rednic a replicat că niciun dinamovist nu a mai condus naţionala de la Mircea Lucescu până acum, dând de pământ cu Contra, pe care încă nu l-a iertat pentru comportamentul său după scandalul izbucnit în jurul lui Cortacero.

Mircea Rednic, atac direct la adresa lui Cosmin Contra

”(n.r. Dacă eraţi liber de contract, aţi fi vrut la naţională?) Nu trebuie să fii liber de contract, tot mă întrebai. După Lucescu, a mai fost vreun dinamovist? Contra nu e dinamovist, la felul cum s-a comportat  ultima oară. Nu poţi să spui că e un dinamovist care acceptă jucători la salariile pe care au venit, care îţi cer bani.

Toţi muncim, dar când e vorba şi chiar iubeşti un club, faci şi tu sacrificii. Toţi suntem nevinovaţi. Şi salvatorul e nevinovat şi Iuda e nevinovat, Rednic e vinovat. În România deranjezi dacă spui ce crezi sau spui părerea, chiar dacă deranjezi pe unii sau pe alţii, mai ales la mine, abia se aştepta o declaraţie pe care o fac şi tot felul de comentarii. Cei care au decis venirea lui la naţională, ei trebuie să răspundă”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamocosmin contramircea rednic 

viewscnt
Articole similare