Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic comentează transferul lui Deian Sorescu la FCSB: ”Chiar mă doare” EXCLUSIV

Mircea Rednic comentează transferul lui Deian Sorescu la FCSB: ”Chiar mă doare” EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Deian Sorescu (24 de ani) este ofertat oficial de FCSB.

Gigi Becali (63 de ani) este foarte încântat de prestaţiile lui Deian Sorescu (24 de ani), motiv pentru care a făcut o ofertă oficială către Dinamo.

Întrebat despre acest posibil transfer între Dinamo şi FCSB, Mircea Rednic, fostul tehnician al „câinilor” a mărturisit, în exclusivitate, pentru Telekom Sport: ”E necesară plecarea lui Sorescu. E singura sursă.. Chiar mă doare când văd alţii care au plecat pe 10, 7 milioane, 6 milioane şi pentru Sorescu ne căcăim la 500, 700. Bine se profită de situaţie, dar Sorescu are calitate şi e un jucător pe care te poţi baza”.

”Clar că ajută cei care au venit şi împreună cu cei tineri care mi-au plăcut. E nevoie de meciuri, cu încredere, se poate face ceva si obiectivul este salvarea de la retrogradare. Să demareze cu insolvenţa ca să se mai plătească din datorii”, a declarat Rednic. 

Dinamo a abordat primele şapte etape din Liga 1 cu mulţi jucători U21, iar acest lucru i-a costat pe „câini”, care sunt pe locul 14, cu doar 6 puncte acumulate. 

Isma Lopez a fost motivul pentru care Dinamo a intrat în insolvenţă şi i s-a interzis dreptul de a transfera jucători. Fotbalistul spaniol a depus memoriu la FIFA.

Dinamo va juca următorul meci împotriva echipei FCSB, duminică, 12 septembrie, de la ora 21:00. 

 

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescumircea rednicfcsb 

viewscnt
Articole similare