Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, conferinţă de presă cu cărţile pe faţă: ”Prefer să fiu un om sau un antrenor fără demnitate” Ce obiectiv are la Dinamo

Mircea Rednic, conferinţă de presă cu cărţile pe faţă: ”Prefer să fiu un om sau un antrenor fără demnitate” Ce obiectiv are la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic şi-a început noul mandat de la Dinamo cu o declaraţie explozivă. ”Puriul” spune că a acceptat imediat propunerea ”câinilor” şi a menţionat că preferă să fie ”fără demnitate”, aşa cum s-a scris în presă, dar să vină să ajute clubul într-un moment dificil.

Rednic a menţionat clar şi obiectivul pe care îl are la Dinamo. Calificarea în playoff este obligatorie pentru clubul din Ştefan cel Mare.

”Imediat am acceptat, nu s-a pus problema! Prefer să fiu un om sau un antrenor fără demnitate, cum s-a scris, şi să vin să-mi ajut clubul într-o situaţie mai delicată. Aici nu e vorba de demnitate sau onoare, ci de respect. Respect pentru un club care mi-a dat atâtea satisfacţii şi care m-a făcut om.

Dacă noi, cei care am jucat aici şi am avut multe rezultate bune, nu spunem da în aceste situaţii grele, atunci cine? Am văzut cum se bucurau duşmanii noştri că Dinamo va retrograda. Dinamo nu va retrograda, ci va juca în play-off.

Chiar aşa, cu lotul ăsta slab, cum spuneţi voi, sunt convins că ne putem califica în playoff”, a spus Rednic, la conferinţa de prezentare.

Afla mai multe despre: rednicconferintadinamo 

viewscnt
Articole similare