Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, declaraţie spumoasă despre chemarea lui Tamaş la naţională: ”Trebuie să mai vină Lupescu şi Dudu Georgescu!”

Mircea Rednic, declaraţie spumoasă despre chemarea lui Tamaş la naţională: ”Trebuie să mai vină Lupescu şi Dudu Georgescu!”

Echipa națională

Comentarii

Mircea Rednic a ironizat convocarea lui Gabi Tamaş, fundaş care pe 9 noiembrie va împlini 35 de ani. Tamaş a fost titular în egalul cu Serbia, scor 0-0, dar a fost eliminat înainte de pauză după un fault în careu.

Cosmin Contra s-a confruntat pentru meciurile cu Lituania şi Serbia cu o lipsă de soluţii pentru postul de fundaş central. Selecţionerul României s-a văzut astfel nevoit să-l cheme pe Gabi Tamaş, cel care a revenit astfel la naţională după o absenţă de trei ani. Însă Tamaş n-a confirmat încredere primită, a avut o evoluţie dezastruoasă cu Serbia şi a fost eliminat după un fault făcut în careu chiar înainte de pauză.

Mircea Rednic este de părere selecţionarea lui Gabi Tamaş n-a fost cea mai inspirată decizie şi a comentat ironic: ”(n.r. întrebat de revenirea lui Tamaş) Trebuie să mai vină Lupescu, Dudu Georgescu şi avem echipa care s-a calificat la... Să vin şi eu? Nu mai pot. Sunt operat la ambii genunchi”, a spus Mircea Rednic.

Noul antrenor al lui Dinamo a fost destul de critic şi la adresa lui Cosmin Contra: ”Când s-a preluat echipa de la Daum s-a vorbit că întinerim, facem proiecte. Cred că cineva nu i-a explicat bine lui Cosmin (n.r. Contra) ce înseamnă Liga Naţiunilor... S-a făcut ceva la început, dar apoi s-a uitat", a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: gabi tamasmircea rednicromanialiga natiunilor 

viewscnt
Articole similare