Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, deranjat că s-a aflat de prima cu Chiajna: ”Avem atâtea sifoane şi cârtiţe”

Mircea Rednic, deranjat că s-a aflat de prima cu Chiajna: ”Avem atâtea sifoane şi cârtiţe”

Fotbal

Comentarii

Deşi anunţase că dinamoviştii nu vor avea prime în play-out, se pare că Mircea Rednic s-a răzgândit. ”Câinii” urmează să primească un bonus de 15 mii de euro dacă se vor impune, pe teren propriu, în faţa Concordiei Chiajna.

Întrebat dacă jucătorii vor avea o primă pentru meciul cu Chiajna, aşa cum circulă nişte zvonuri, antrenorul lui Dinamo a răspuns: ”Avem atâtea sifoane şi cârtiţe. N-am dat o primă pentru Chiajna. A fost o primă pentru ambele meciuri. Deci au 15 mii de euro dacă bat şi mâine. Dar m-am gândit dacă le mai dau...”

Dinamoviştii s-ar putea să nu-şi mai primească primele

”Vreau să ajut, vreau să fac, de aia fac un apel la toţi care se dau mari dinamovişti şi vorbesc mult. Concret! Şi eu sunt concret.

Sunt dispus să fac orice ca atmosfera să fie bună, să aibe linişte şi să fie cu salariile la zi”, a mai spus Mircea Rednic.

Partida din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1 dintre Dinamo şi Concordia Chijna va avea loc vineri, ora 21.00. Meciul va fi LIVE la Telekom Sport 1, iar cele ma importante faze vor putea fi revăzute pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare