Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic descrie noul transfer de la Dinamo: ”Un băiat serios, puternic, dar uneori filosofează pe gazon şi o mai comite”

Mircea Rednic descrie noul transfer de la Dinamo: ”Un băiat serios, puternic, dar uneori filosofează pe gazon şi o mai comite”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic l-a avut elev la Mouscron pe Teddy Mezague, noul fundaş al celor de la Dinamo. Fotbalistul care a semnat pe trei sezoane cu gruparea din Ştefan cel Mare i-a lăasat o impresie bună lui Rednic, dar fostul său antrenor spune că francezul are ceva probleme de concentrare.

Mezague (28 de ani) s-a născut la Marseille şi a debutat în fotbalul mare la Montpellier. În două rânduri a îmbrăcat francezult tricoul echipei belgiene Royal Mouscron, unde l-a avut ca antrenor şi pe experimentatul tehnician român, Mircea Rednic, actualmente la Al-Faisaly.

Rednic îl cunoaşte bine pe Mezague şi îi face o scurtă caracterizare în GSP: ”Un fundaş puternic, cu un joc de cap foarte bun. În mod normal, la ce probleme are Dinamo în apărare, Teddy e o achiziţie bună şi ar putea să le rezolve dilemele. Acum nu ştiu cât de bine e pregătit, fiindcă el s-a despărţit în vară de club. Sper că a făcut pregătirea separat. Şi la mine a venit un pic cam târziu, dar a pus atitudine, osul la bătaie, muncă şi şi-a revenit, a fost în formă apoi. Are personalitate, se implică, tocmai de aceea i-am dat şi banderola. E un băiat serios, nu face probleme” spune Mircea Rednic despre fostul său elev.

Tehnicianul român recunoaşte însă ca Teddy Mezague are şi unele lipsuri: ”Normal că le are, dar eu nu vorbesc urât de vreun fotbalist în public. Nu cred că m-aţi văzut vreodată să vorbesc astfel. Dacă mi-aş permite să-i recomand ceva, câteodată mai filosofează. Adică mai filosofează pe gazon şi o mai comite" explică Rednic despre fundaşul cu 88 de meciuri la Mouscron în perioada 2014-2018. 

Afla mai multe despre: teddy mezaguedinamo bucureşţitransfer 

viewscnt
Articole similare