Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic despre cum îşi motivează mai nou jucătorii: ”Mai o ciorbă de burtă, mai un grătar”.Ce spune despre plecarea lui Nistor de la Dinamo

Mircea Rednic despre cum îşi motivează mai nou jucătorii: ”Mai o ciorbă de burtă, mai un grătar”.Ce spune despre plecarea lui Nistor de la Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic a susţinut o conferinţă de presă înainte de duelul cu FC Botoşani din playout-ul Ligii 1. Printre altele a comentat şi posibilitatea ca Dan Nistor să plece în vară de la Dinamo Bucureşti.

Tehnicianul dinamovist a explicat prin ce metode reuşeşte să-şi motiveze jucătorii: ”Mai o primă... Le mai dăm. Şi la Iaşi au avut primă. Programul...le-am zis că dacă câştigăm mâine, nu vor mai intra în cantonament cu o zi, vor veni în ziua jocului. Mai o ciorbă de burtă, mai un grătar...La Casa Românească ne tot agitam..”ce să le dăm ăstora”...unii sunt musulmani ..la un moment dat s-au aruncat în mititeii noştrii. I-au întors şi pe o parte şi pe alta până i-au înghiţit de tot” a povestit cu umor Mircea Rednic, în conferinţa de presă susţinută duminică, înaintea partidei cu FC Botoşani.

Dan Nistor a revenit în 2018 la Dinamo, dar nu vrea să mai rămână prea mult. Întrebat dacă se gândeşte să mai joace în străinătate sau vrea să se retragă de la Dinamo, Nistor  a declarat la microfonul Telekom Sport: "Normal că te gândeşti, n-am o vârstă aşa înaintată, doar 30 de ani şi zic eu că sunt la vârsta potrivită pentru a mai reuşi un transfer în străinătate, dar vedem ce ne va oferi viitorul!". Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic a comentat această situaţie, astăzi: ”În vară are posibilitatea să plece. Dacă joacă aşa cum a jucat în ultimele meciuri, cred că o să aibă (oferte). Şi-a luat rolul foarte în serios” a declarat Mircea Rednic.

Dinamo - FC Botoşani se joacă luni, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport.  

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamodan nistor 

viewscnt
Articole similare