Experiențe împreună.
You are here:

Mircea Rednic despre negocierile cu Fabbrini: ”Mai aşteptăm zilele astea, dacă nu...” Atac la adresa oamenilor din club

Mircea Rednic despre negocierile cu Fabbrini: ”Mai aşteptăm zilele astea, dacă nu...” Atac la adresa oamenilor din club

Liga 1

Mircea Rednic a reiterat în cadrul unei conferinţe că şi-l doreşte pe Fabbrini la Dinamo, însă se simte trădat de oamenii din club care au oferit informaţiile presei.

”Nu vreau să vorbesc. Aţi văzut că am fost un pic supărat. Nu e normal când oameni care lucrează pentru Dinamo şi care sunt interesaţi ca la anul lucrurile să meargă foarte bine, se fac discuţii constructive şi a doua sau a treia zi în ziar apare exact ce s-a discutat.

Suferi. Mai sunt şi unii impresari care profită de interesul nostru pentru un jucător sau altul şi începe licitaţia. Şi mie nu îmi place. Nu vreau să discut pentru că încă nu ştim ce se va întâmpla.

Eu nu am vorbit cu el, pentru că e un jucător care e sub contract şi chiar dacă el ar putea să semneze cu orice echipă, că e în ultimele 6 luni şi îşi termină contractul, eu nu am vorbit cu el.

Am vorbit cu impresarii lui, m-am întâlnit şi eu, şi Luana cu fraţii Manea, acum aşteptăm zilele astea. Dar nici prea mult nu aşteptăm”, a spus Mircea Rednic la o conferinţă de presă.

Diego Fabbrini este atacant şi înainte de sosirea la FC Botoşani a fost sub contract cu Birmingham, care în sezonul trecut l-a împrumutat la Real Oviedo. A mai jucat la Empoli, Udinese, Palermo, Watford, Siena, Millwall şi Middlesbrough. Are 30 de apariţii în Serie A şi a jucat un meci şi pentru naţionala Italiei, pe 15 august 2012. În prezent, este cotat la un milion de euro.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta