Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, devasatator la adresa lui Florin Prunea: "E un papagal. A fost preş. Băi, ai posibilitatea să câştigi nişte bani"

Mircea Rednic, devasatator la adresa lui Florin Prunea: "E un papagal. A fost preş. Băi, ai posibilitatea să câştigi nişte bani"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic şi Florin Prunea îşi continuă duelul. După ce s-au judecat în instanţă, acum antrenorul a venit cu o nouă replică, după ce fostul portar al naţionalei a vorbit despre ce sume încasa agenta Luana Rednic de la Dinamo Bucureşti.

Mircea Rednic n-a rezistat după dezvăluirile lui Florin Prunea

Mircea Rednic a fost provocat de fostul oficial al lui Dinamo, care a susţinut că Luana Rednic, fiica actualului principal din "Groapă", încasa comisioane de peste 10.000 de euro în precedentul său mandat. Răspunsul antrenorului a venit imediat: "Minte, nu ştie bine, numai ciupeşte. E un papagal, care repetă de 10 ori acelaşi lucru. Vorbeşte de 10-12, de 15.000. înseamnă că el nici nu a trecut pe la club. A fost preş, dar nu a trecut pe la club, pentru că putea să ia de la contabilitate ce comisioane s-au dat. Vino cu dovezi şi arată că Luana Rednic a luat 10 mii, 12 mii de euro. Dacă el vine cu o hârtie că fiica mea, în perioada în care am fost eu, a luat 10 mii, îi dau 100 de mii eu. Băi, Prunea, ai posibilitatea să câştigi nişte bani, pentru că el a câştigat nu pe muncă. 12 mii, 120 de mii îi dau, 15 mii, 150 de mii îi dau. Să vină cu dovezi că fiica mea a luat banii ăştia cât am fost eu la Dinamo", a spus antrenorul lui Dinamo Bucureşti. 

Apoi, Mircea Rednic a vorbit şi despre procesul cu Florin Prunea, în care "Puriul" a fost acuzat, printre altele, că "a căpuşat" clubul din "Ştefan cel Mare". 

"E un proces, s-a câştigat, eu nu am văzut un proces în care să nu audiezi martoii, nici pe ai mei, nici pe ai lui. Să decizi un proces în urma unor articole. Procesul merge, că am bani, am timp, şi aşa nu am ce să fac şi ne ducem până o să mi se facă dreptate. Dacă nu, sunt cetăţean belgian şi dau în judecată şi acolo. Trebuie să se facă dreptate. Domnule Prunea, vino cu hârtii, că ai fost la Dinamo preşedinte, şi vezi ce e acolo", a mai spus antrenorul alb-roşilor. 

 

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicflorin prunealuana rednic 

viewscnt
Articole similare