Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, după înfrângerea Viitorului cu Gaz Metan, la Mediaş. "Au înscris din jumătate de ocazie. Noi am irosit multe situaţii"

Mircea Rednic, după înfrângerea Viitorului cu Gaz Metan, la Mediaş. "Au înscris din jumătate de ocazie. Noi am irosit multe situaţii"

Fotbal

Comentarii

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Mircea Rednic, a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, pierdut cu scorul de 0-1, că adversarii au înscris “din jumătate de situaţie” şi au întrerupt mult jocul.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an. La finalul partidei, antrenorul constăneţenilor, Mircea Rednic, a declarat că formaţia din Mediaş s-a impus cu foarte mult noroc.

 “Adversarii au întrerupt foarte mult jocul, aproape la fiecare fază cădea câte unul. Problema a fost însă la noi, din jumătate de ocazie au înscris. Noi am irosit multe situaţii, au trecut foarte multe mingi prin faţa porţii şi nu am fost acolo. Sunt în perioada în care evaluez lotul. Echipa suferă. Sper că după vacanţă şi după pregătire să reuşesc să pun lucrurile la punct şi să adunăm puncte”, a declarat Rednic, la finalul meciului.

 

 

Afla mai multe despre: f 

viewscnt
Articole similare