Experiențe împreună.
You are here:

Mircea Rednic după meciul terminat fără gol dintre Hermannstadt şi Viitorul: "Pe faza ofensivă astăzi am rămas datori"

Mircea Rednic după meciul terminat fără gol dintre Hermannstadt şi Viitorul: "Pe faza ofensivă astăzi am rămas datori"

Fotbal

Comentarii

Remiză albă după un joc slab între două dintre formaţiile care se vor lupta pentru evitarea retrogradării la finalul sezonului regulat.

Mircea Rednic, antrenor Viitorul: "Două puncte pierdute, dar nu ştiu dacă le meritam că nu am avut ocazii mari de gol. Au fost situaţii în care mingea a trecut prin faţa careului şi noi nu am atacat. Eram cu puţini oameni în careul de 16 metri. Nici terenul pe noi nu ne-a avantajat că noi totdeauna am câştigat la posesie şi am fost obligaţi să jucăm cu mingi lungi. Ştim că jucătorii cei mai buni când au oferte pleacă, dar eu trebuie să găsesc soluţii. Şi soluţii avem în lot.

Apărarea din punctul ăsta de vedere şi-a făcut datoria şi nu am luat gol. Dar pe faza ofensivă astăzi am rămas datori. Noi ne jucăm şansa dar sunt puncte pe care le pierdem, trebuie mai mult, trebuie să rişti mai mult. Am şi discutat situaţia în care nu mergem în playoff. Dar e păcat din moment ce ai şanse. Am avut şi o situaţie că trebuie să vorbesc, că nu pot să nu zic, legat de penalty la Pires. N-are...mâna lateral nici nu era lipit cum ziceau ei, era lateral şi a influenţat jocul. Acolo era penalty clar."

Articol postat de ANDREI BADEA

viewscnt
Articole similare