Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic e noul antrenor al FCSB? Primele declaraţii ale acestuia: "Haideţi să aşteptăm să se termine sezonul!"

Mircea Rednic e noul antrenor al FCSB? Primele declaraţii ale acestuia: "Haideţi să aşteptăm să se termine sezonul!"

FCSB

Comentarii

Becali şi Rednic au discutat inclusiv ieri dimineaţă, după ce Gigi avusese o convorbire cu Cosmin Olăroiu, căruia i-a cerut sfaturi în ceea ce priveşte un nou antrenor al echipei

Gazeta Sporturilor scrie că Rednic se afla în Belgia, ieri, iar fostul antrenor al lui Dinamo şi Rapid ar fi dispus să lucreze cu Becali la FCSB. L-ar ajuta şi fiica sa, Luana, agent de jucători, cea care a intermediat, alături de Anamaria Prodan, transferul lui Gnohere de la Dinamo la FCSB şi a primit 25.000 de euro, conform contractului de reprezentare. 

"Vreau să fiu sincer cu dumneavoastră şi nu aş vrea să spun acum prea multe despre acest subiect. Am mai vorbit în ultima perioadă cu voi şi am refuzat să comentez, pentru că nu vreau ca lumea să creadă că Mircea Rednic se propune pe la echipe... Şi că Rednic face şi drege.Haideţi să aşteptăm să se termine sezonul, să se liniştească lumea, să facă fiecare ce are de făcut şi după discutăm. Despre Steaua sau altă echipă vorbim la finalul campionatului! Nu pot să vă dau acum un răspuns. Credeţi-mă, vreau să înţelegeţi că e mai bine să nu comentăm acum anumite informaţii pe care voi le aveţi. Aşa e mai corect. Vă mulţumesc mult", a spus Rednic pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: rednicdicasteauaantrenordezicienumire 

viewscnt
Articole similare