Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, încă un mesaj acid pentru Mircea Lucescu: ”Şi aş putea să vorbesc mai multe, dar nu vreau să fiu rău!”

Mircea Rednic, încă un mesaj acid pentru Mircea Lucescu: ”Şi aş putea să vorbesc mai multe, dar nu vreau să fiu rău!”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a avut şi el o replică pentru Mircea Lucescu, după ce selecţionerul Turciei a declarat că ”trebuie să-i pupe picioarele pentru cât l-a ajutat”. Antrenorul lui Dinamo susţine nu Mircea Lucescu l-a ajutat să-şi facă o carieră în fotbal, ci talentul.

În această perioadă, Mircea Rednic şi Mircea Lucescu îşi transmit mesaje acide, deşi cei doi au colaborat în trecut. Ultima replica a lui Lucescu l-a enervat şi mai mult pe Rednic:

”El a început (n.r. schimbul de replici). Cu o declaraţie cu două ore înainte de Revelion, care nu îşi avea rostul. Pentru că el mă cunoaste foarte bine. Nu trebuie să spună ce spun alţii. Acum ce ar însemna? Eu să plâng că Radu Ştefan nu m-a mai sunat? Dar eu sunt sigur că am locul în inima lui Radu Ştefan. Are drumul lui şi viaţa lui, nu înseamnă că nu îl respect şi nu îl apreciez pe Mircea Lucescu.

Eu, când am venit la Hunedoara, eram titular la echipa naţională de juniori. Deci nu m-a găsit la Hunedoara prin curte. Nu ştiu de ce atâta răutate. Şi ar fi bine... Şi ca performanţă, şi ca jucător, am mai multe meciuri şi la echipa naţională, şi la echipele de club. Şi aş putea să vorbesc mai multe, dar nu vreau să fiu rău. Chiar nu înţeleg de ce nu îşi vede de echipa lui naţională din Turcia”,
a declarat Mircea Rednic pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicmircea lucescudinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare