Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic încearcă să împace şi capra, şi varza! Mesajul transmis către Răzvan Burleanu în conflictul care macină fotbalul românesc

Mircea Rednic încearcă să împace şi capra, şi varza! Mesajul transmis către Răzvan Burleanu în conflictul care macină fotbalul românesc

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Mircea Rednic, i-a propus preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, un scenariu care ar mulţumi, în viziunea sa, pe toată lumea.

Rednic a vorbit la finalul victoriei echipei sale, scor 1-0, în faţa Chindiei Târgovişte, despre scenariul conform căruia Liga 1 ar putea avea din sezonul următor 16 echipe.

”Aş vrea să transmit un mesaj pentru domnul preşedinte Burleanu, pentru Gino Iorgulescu... în perioada asta, toată lumea a avut de suferit, şi sentimental şi financiar, pentru că se vorbeşte în primul rând de financiar, nu ştiu în ce domeniu nu s-au pierdut în perioada asta bani... Şi Dinamo, să îi programezi din două în două zile... noi am avut două zile şi jumătate şi aţi văzut ce chinuială a fost!

Nici mie nu îmi convine, că echipele cu care joacă acum Dinamo.... Hermannstadt salvată, Sepsi salvată, iar Chindia cu şanse minime... deci e clar că ei nu vor folosi echipa completă. Dacă ar fi fost programate în campionat, echipele de care am vorbit, erau la retrogradare şi altfel s-ar fi jucat.

Nu ştiu de ce noi nu am face cu 16 echipe. Să intre două şi ultima clasată de la Liga I să dea baraj cu locul 3 din liga a doua. Şi toată lumea o să fie mulţumită.”, a declarat Mircea Rednic.

Referitor la victoria elevilor săi, tehnicianul ieşenilor şi-a lăudat apărarea, spunând că adversarii de la Chindia Târgovişte nu au avut o ocazie clară. Rednic apreciază că deşi meciul nu a fost spectaculos, Poli Iaşi şi-a atins obiectivul şi a câştigat cele trei puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iaşi 

viewscnt
Articole similare