Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, întrebat dacă demisionează! Reacţia neaşteptată a antrenorului lui Poli Iaşi

Mircea Rednic, întrebat dacă demisionează! Reacţia neaşteptată a antrenorului lui Poli Iaşi

Superliga

Comentarii

Antrenorul Mircea Rednic a exclus posibilitatea să demisioneze de la conducerea tehnică a echipei Poli Iaşi, care ocupă ultimul loc în Liga I şi care a fost învinsă, miercuri, cu 5-1, de Sepsi Sfântu Gheorghe, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei României.

Întrebat pe canalul de YouTube al clubului dacă intenţionează să demisioneze în cazul în care Poli Iaşi nu învinge pe Chindia Târgovişte, Rednic a răspuns că se gândeşte să-şi prelungească înţelegerea şi pentru următorul sezon. 

O reacţie neaşteptată, în condiţiile în care moldovenii sunt pe ultimul loc în Liga 1 şi riscă retrogradarea: "Nici vorbă de aşa ceva, ar fi un gest de laşitate din partea mea. Am venit la Iaşi cu sufletul deschis să ajut, m-am implicat şi sentimental, şi financiar în această echipă şi niciodată nu o să renunţ în momentele grele. E şi responsabilitatea mea, vreau să-mi duc contractul până la capăt şi chiar mă gândesc să-mi prelungesc contractul la Iaşi.

Am avut o şedinţă constructivă, mi-a plăcut că jucătorii au cerut să discute şi a durat cam mult şedinţa lor. Sper ca ei să înţeleagă că doar împreună putem să ieşim din această perioadă dificilă. Am încredere în ei, au făcut şi meciuri bune."

Meciul Chindia Târgovişte - Poli Iaşi va avea loc sâmbătă, de la ora 15.30, la Ploieşti, în etapa a şasea a play-out-ului Ligii I.

Poli Iaşi e ultima în Liga 1

Reluarea Ligii 1 s-a transformat într-un coşmar pentru Poli Iaşi. Cu Mircea Rednic pe bancă, moldovenii au ajuns ultimii în clasament, cu 15 puncte. Dinamo e pe locul 13, cu 17 puncte, la egalitate de puncte cu locul 12, Chindia Târgovişte, care ocupă locul de baraj. Hermannstadt e pe locul 11, ultimul care asigură prezenţa în Liga 1, cu 18 puncte. 

Poli Iaşi a înregistrat trei înfrângeri consecutive de la reluarea Ligii 1, după meciurile cu Viitorul (1-2), Academica Clinceni (0-1) şi FC Voluntari (0-1). 

 

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iasi 

viewscnt
Articole similare