Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic îşi laudă adversarii chiar înaintea meciului direct: „FCSB este cea mai în formă echipă” + Ce probleme de lot are Viitorul

Mircea Rednic îşi laudă adversarii chiar înaintea meciului direct: „FCSB este cea mai în formă echipă” + Ce probleme de lot are Viitorul

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul echipei FC Viitorul, a susţinut o conferinţă de presă premergătoare meciului cu FCSB de mâine, de la ora 20:00.

Rednic a analizat jocul adversarei şi a recunoscut poziţia dominantă a celor de la FCSB.

Preocuparea noastră este să ne refacem şi apoi să abordăm cu entuziasm şi încredere acest meci. Jucăm cu cea mai în formă echipă, echipa de pe primul loc. Şi se află acolo meritat la felul cum joacă. Un lucru pozitiv e că nu am luat gol la Arad, chiar dacă nu am reuşit să câştigăm.

Asta nu s-a mai întâmplat de 9 etape. Defensiv trebuie să fim foarte atenţi, pentru că FCSB are jucători care pot face oricând diferenţa, jucători de calitate. Are şi rezerve foarte bune. De asta spun, şi e realitatea, FCSB este echipa cea mai bună în momentul de faţă.

Dar meciul va fi acasă, iar eu am mare încredere în echipă şi jucători. Pentru noi este examenul cel mai important şi cel mai dificil
", a declarat tehnicianul.

„Eu mi-aş dori tot timpul să joc contra celor de la FCSB, pentru că mereu concentrarea e maximă. Iar jucătorii noştri ştiu ce înseamnă să câştigi cu FCSB. Nu au mai făcut-o de mult, dar sper ca marţi să fie o victorie importantă pentru noi”, a completat Rednic la conferinţa de presă.

Probleme de lot pentru FC Viitorul

FC Viitorul nu are toţi jucătorii apţi pentru această confruntare. Rednic nu se va putea baza pe Cojocaru, care nu a făcut antrenamentul de azi din cauza unei mici accidentări, Ghiţă, suspendat şi Matei care încă nu a fost recuperat complet.

În ultimul meci dobrogeni au terminat la egalitate, 0-0 cu UTA Arad.

Viitorul este pe locul 7 în Liga 1, cu 21 de puncte. FCSB este liderul clasamentului, cu 37 de puncte.

 

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare