Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, la un pas de o revenire de senzaţie. Detalii de ultimă oră despre viitorul "Puriului"

Mircea Rednic, la un pas de o revenire de senzaţie. Detalii de ultimă oră despre viitorul "Puriului"
Comentarii

Mircea Rednic ar putea reveni în fotbalul belgian. Tehnicianul care a părăsit-o pe Dinamo este pe lista grupării belgiene Cercle Brugge.

Pe ultimul loc în campionatul belgian, Celtic Brugge a renunţat la serviciile antrenorului Fabien Mercadal. Mircea Rednic este printre favoriţii conducerii clubului pentru a prelua gruparea care a cucerit doar 3 puncte în actuala stagiune. În Belgia, tehnicianul în vârstă de 57 de ani le-a mai antrenat pe Standard Liege, Gent şi cel mai recent, Mouscron.

Mircea Rednic la un pas de revenirea în Belgia

Cercle Brugge este deţinută de Dmitri Rybolovlev, patronul rus al formaţiei AS Monaco. Gruparea "Groen en Zwart" îşi joacă meciurile pe teren propriu pe arena Jan Breydel şi a promovat în stagiunea 2017-2018 în prima ligă.

Conducerea clubului îl are în frunte pe Frans Schotte, cel care mereu l-a preţuit pe tehnicianul român.

Printre jucătorii importanţi ai formaţiei belgiene este şi Kylian Hazard, fratele mult mai cunoscuţilor, Eden şi Thorgan. Din lotul formaţiei belgiene mai fac parte şi alţi jucători cunoscuţi precum Idriss Saadi, Stephane Omeonga sau Kouame. AS Monaco a trimis nu mai puţin de 7 jucători sub formă de împrumut la Brugge. În vară, Cercle l-a pierdut pe golgheterul Gianni Bruno, transferat la Zulte Waregem.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare