Experiențe împreună.
You are here:

Mircea Rednic laudă un fotbalist din Liga a 2-a: "Este un profesionist desăvârşit. În mod sigur, poate să joace la echipele de top din Liga 1"

Mircea Rednic laudă un fotbalist din Liga a 2-a: "Este un profesionist desăvârşit. În mod sigur, poate să joace la echipele de top din Liga 1"

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul celor de la Viitorul Constanţa, Mircea Rednic, este de părere că fundaşul central al celor de la FCU Craiova, belgianul Jeremy Huyghebaert (31 de ani) poate evolula la orice formaţie din Liga 1.

Mircea Rednic a acordat un interviu publicaţiei "Editie.ro", în care îşi laudă fostul elev de la Mouscron, Jeremey Huyghebaert, pe care îl consideră capabil să evolueze la orice echipă din Liga 1, inclusiv la Viitorul Constanţa.

Jeremy Huyghebaert este un jucător cu zeci de meciuri în primele două ligi din Belgia, la Mouscro, Roeselare şi RWS Bruxelles, dar şi în Elveţia la Neuchatel Xamas. De asemenea, este fost internaţional de juniori şi tineret al Belgiei, cu peste 50 de prezenţe sub tricolor. Transferul său la FCU a fost unul surprinzător. Ajuns în Oltenia, fotbalistul a avut evoluţii extrem de bune, care au făcut-o pe FCU favorită la promovoarea în Liga 1. 

Îl cunosc bine pe Jeremy şi mă bucur că îi merg bine lucrurile la Craiova. L-am avut ca fotbalist la Mouscron şi ştiu foarte bine ce poate. El este un profesionist desăvârşit şi îşi vede doar de munca pe care o are de făcut. Este şi un familist convins, iar acest lucru îl face să se pregătească în linişte şi cu maximă concentrare si seriozitate.

Nu ştiu câţi jucători cu CV-ul său ar fi acceptat să joace în Liga 2 din România, poate că pentru unii este surprinzător, dar el a acceptat acest lucru deoarece îi plac provocările, iar proiectul pe care Adrian Mititelu i l-a propus a fost unul extrem de serios. Chiar îmi doresc ca FC Universitatea Craiova să promoveze în Liga 1, deoarece ţin mult la Adrian Mititelu şi îmi doresc ca echipa lui să promoveze.

Vreau să mă reîntâlnesc de la vară cu Jeremy şi în mod sigur meciul din Liga 1 dintre Viitorul şi FC Universitatea o să fie unul foarte interesant. Jeremy este un jucător cu foarte multe calităţi, iar el te poate ajuta la nevoie şi de pe postul de fundaş central. Este un jucător cu un plasament foarte bun şi are o pasă precisă, atunci când urcă să ajute echipa pe partea stângă de atac. În mod sigur Jeremy poate să joace la echipele noastre de top din Liga 1 şi este un jucător reprezentativ pentru FC Universitatea Craiova", a spus Rednic.

viewscnt
Articole similare
Ce mănâncă Cristiano Ronaldo la Manchester United. Meniul care i-a înfuriat pe...