Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic le cere scuze fanilor, după 1-8 cu Sepsi în semifinalele Cupei: "Îmi pare rău. Puteam să facem mai mult"

Mircea Rednic le cere scuze fanilor, după 1-8 cu Sepsi în semifinalele Cupei: "Îmi pare rău. Puteam să facem mai mult"

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul echipei Poli Iaşi, şi-a cerut scuze faţă de suporteri, după 0-3 cu Sepsi OSK în returul semifinalelor Cupei României.

"Am spus înainte de meciul tur, eu nu îmi permit şi nici nu am un lot foarte mare cu care să abordez cele două competiţii. Îmi pare rău, dar aceasta e realitatea. Am preferat să sacrific Cupa. Mai importantă pentru noi e menţinerea în Liga I.

A căzut acel gol prea repede, un gol norocos. Nu am ce să le reproşez, au făcut un antrenament bun. Am menajat câţiva jucători de bază pentru că noi important e meciul de duminică. Eu nu pot să îmi permit să joc din trei în trei zile cu aceeaşi echipă. Sepsi are lot mare, numeros, valoros, au şi alte salarii. Eu nu mi-am permis şi nici nu am vrut să risc. Îmi pare rău şi îmi cer scuze faţă de suporteri. Puteam să facem mai mult", a declarat Mircea Rednic, la finalul meciului.

Pentru Mircea Rednic urmează revederea cu Dinamo. Meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi este programat duminică, de la 18:00, în direct la Telekom Sport 1.

Poli Iaşi, eliminată în semifinalele Cupei României după 1-8 cu Sepsi

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe s-a calificat, joi seară, în finala Cupei României, învingând cu scorul de 3-0 (1-0) echipa Poli Iaşi, în deplasare, în manşa secundă a semifinalelor. Sepsi a câştigat şi meciul tur, în urmă cu două săptămâni, scor 5-1. Echipa Sepsi va întâlni în finală FCSB, care a trecut în penultimul act de Dinamo (3-0 în tur, 1-0 în retur).

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare