Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, mulţumit cu un punct după Astra - Viitorul 1-1: "La cum a decurs repriza a doua...". A analizat transferul lui Man: "E munca agentului. La FCSB sunt doi jucători mai buni ca el!"

Mircea Rednic, mulţumit cu un punct după Astra - Viitorul 1-1: "La cum a decurs repriza a doua...". A analizat transferul lui Man: "E munca agentului. La FCSB sunt doi jucători mai buni ca el!"

Farul Constanța

Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul Viitorul, a vorbit la finalul meciului Astra - Viitorul 1-1, din etapa a 20-a din Liga 1.

"Puriul" l-a lăudat pe Căbuz, despre care a spus că a făcut un meci bun, iar la cum a decurs repriza a doua, Rednic a declarat că e mulţumit cu punctul obţinut de elevii săi în deplasarea de la Giurgiu. Viitorul a ajuns la a cincea remiză la rând şi Mircea Rednic a spus că e păcat de punctele pierdute.

"Văzând cum au decurs lucrurile în repriza a doua, mulţumit, da. Am început bine jocul, am reuşit să înscriem, păcat că nu am continuat să jucăm de aceiaşi manieră şi să putem să îi surprinde, Am intrat în jocul lor, cu multe mingi date la întâmplare, am intrat în duel. După aia şi-a intrat în rol Budescu. El a schimbat şi felul de a juca al oaspeţilor şi soarta jocului. Toate acţiunile periculoase au portnit de la el.

Căbuz a făcut o partidă foarte bună, păcat că la golul pe care l-am primit, nu se poate ca la minge respinsă pe zonă centrală să nu fie niciun jucpătr de la noi. Pe o neatenţie, pe o lipsă de responsabilitate, ei au egalat. Noi în loc să jucăm simplu pentru că era o echipă care verna la atac şi erau spaţii, foarte multe atingeri şi pe un teren ca cel de azi ne-am creat singuri rpobleme.

Şi un punct negativ au fost jucătorii care au intrat, mă aştepam ca Matei şi Ely să aducă un plus la jocul nostru ofesiv. Nu, nu prea eram cu omul X. Păcat, păcat pemntru că pierdem puncte şi trebuiie să fim atenţi pentru cpă ne-am mai rămas 10 jocuri. Dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul, un punct nu ajunge. Şi meciurile care au rămas trebuie spă le abordăm de altă manieră.

Noi cu echipele clasate bine am jucat bine.Ar fi bun un pucnt ţinând cont de ce lot au şi de jucătorii pe care îi au la dipsoziţie, dar mergem la victorie, întotdeauna mergem să câştigăm.  Mai sunt mici detalii, aşa au fiost şi la Ghiţă. Un jucător de bază, e clar că altfel ar fi fost situaţia azi cu Kevin acolo"
, a spus Mircea Rednic.

Antrenorul Viitorului a vorbit şi despre Budescu, pe care l-a îndemânat să plece din Liga 1: "Budescu ar trebui să plece. I s-a oferti şansă de atâtea ori, el se simte bine aici. E păcat, că e un jucător cu calitate, poate să decidă un meci, foarte periculos la fazele fixe. Eu sunt sigur că dacă ar avea jucători mai buni decât are aici ar fi un plus şi pentru el, şi pentru echipa la cazre ar juca. Acum îl ştiţi pe Budescu, el se simte bine, are o vârstă, nu ştiu dacă mai e tentat să joace în străinătate. Şi e păcat", a mai declarat antrenorul echipei lui Gică Hagi.

Rednic a rostit câteva cuvinte şi despre transferul lui Dennis Man la Parma: "Aici cred că a fost o muncă a manageruilui care l-a trimis acolo. Acum nu vreau să fiu răutăcuios, dar e o sumă mare pentru un jucător din România. Şi la FCSB sunt doi jucători care sunt mult mai buni decât Man, e vorba de Coman şi Tănase", a mai spus Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicviitorulliga 1astrareacie 

viewscnt
Articole similare