Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic neagă că ar fi refuzat-o pe Dinamo: „Chiar m-a deranjat şi acum spun tot”

Mircea Rednic neagă că ar fi refuzat-o pe Dinamo: „Chiar m-a deranjat şi acum spun tot”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) şi-a încheiat de ceva timp mandatul de antrenor la FC Viitorul şi este liber de contract.

Recent, s-a zvonit că antrenorul ar putea reveni la Dinamo, echipă la care a cucerit titlu în anul 2007.

Rednic, însă a mărturisit că nu a fost căutat de nimeni din Ştefan cel Mare. Tehnicianul a dat din casă şi, în opinia lui, principalul vinovat pentru probleme financiar din club este: Ioan Negoiţă.

„Chiar m-a deranjat, şi acum pentru prima oară spun tot, că ei au zis că m-au ofertat şi Rednic n-a vrut să vină!

Nici vorbă de aşa ceva, după ce am încheiat contractul cu Viitorul, nu m-a căutat nimeni. Nu e adevărat că eu am refuzat, nu m-a contactat nimeni, nu m-a sunat nimeni.

Am spus-o şi o spun în continuare, că s-a ajuns în situaţia asta că pentru că Negoiţă asta a vrut. Nu poţi să dai clubul la unii care-s vai de mama lor! Nu poţi să faci lucrul ăsta.

Acum să mă implic, şi să fac ce? Să vin cu bani, şi după aia să apară Negoiţă să-şi ia banii. Păi ce să fac? Îi dau banii lui Negoiţă şi lui Cortacero ăsta, cum îl cheamă, să plătesc jucători pe care i-au adus ei?

Mircea Rednic: ”Puteam să mă implic şi nu se mai ajungea în situaţia asta”

Cea mai bună soluţie e ce s-a vorbit în presă, altfel, nu văd nicio scăpare. Îmi pare rău, îmi pare rău că am fost acolo, puteam să mă implic şi nu se mai ajungea în situaţia asta, clar, cu contracte, cu jucători buni, o scoteam la capăt şi mai şi achitam din datorii, dacă nu s-a vrut, s-a vrut altceva, cei care au luat decizia de a da clubul pe mâna unor oameni care n-au nicio treabă cu fotbalul şi nici aşa, social, nu sunt ok…

Când văd ce se întâmplă acum la Dinamo, să aduci jucători care n-aveau în ţara lor banii ăştia, să le oferi contracte şi să ajungi în situaţia să nu poţi să le plăteşti, să fii dat în judecată, procese în care n-ai nicio şansă, că FIFA nu se joacă atunci când e vorba de salarii, şi rişti să pierzi tot! E păcat în primul rând de suporteri, că au făcut sacrificii mari. Dar o să le fie foarte greu în perioada următoare”, a declarat Mircea Rednic pentru playsport.ro.

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, iar acum oficialii clubului speră să ia cele mai bune decizii pentru redresarea clubului. 

TUN dat de Dinamo pe piaţa transferurilor. Starul dorit de Becali la FCSB bifează mutarea carierei şi semnează cu un club de tradiţie din Europa

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare