Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic: ”Nu mi-e teamă de reacţia fanilor. Multe echipe au spectatori, noi avem suporteri adevăraţi”

Mircea Rednic: ”Nu mi-e teamă de reacţia fanilor. Multe echipe au spectatori, noi avem suporteri adevăraţi”
Comentarii

Antrenorul din Ştefan cel Mare a fost prezent la acţiunea clubului Dinamo care a vândut astăzi bilete la marele derby de duminică, împotriva FCSB-ului. Meciul se joacă de la ora 21:00 şi va fi transmis în direct de Telekom Sport 1

Mircea Rednic spune că nu se teme de reacţia suporterilor înainte de marele derby cu FCSB: ”Nu mi-e teamă de reacţia suporterilor. Ei se manifestă cum cred ei de cuviinţă. Jucătorii sunt conştienţi că fanii nu sunt mulţumiţi nici de jocul nostru şi nici de situaţia echipei din clasament. Dinamo a avut întotdeauna nevoie de suporteri şi cred că suntem cam singura echipă care are. Mulţi au spectatori, dar nu suporteri. Nu mă deranjează să vină 30 de mii şi la început să fie pozitivi...apoi în funcţie de joc. Ştiu că au aşteptări mari. De-asta am şi venit.  Şi alte echipe mari au trecut prin perioade dificile, dar suporterii adevăraţi sunt lângă echipă şi când lucrurile nu merg bine” a declarat antrenorul ”câinilor”

Rednic nu crede că fotbaliştii săi au nevoie de motivaţie suplimentară într-un asemenea meci: ”Avem nevoie de puncte, vrem în play-off. La meciul ăsta nu ai nevoie nici măcar de antrenor. Dacă la meciul ăsta nu ai o reacţie pozitivă ... păi iarăşi ies şi spun că nu au ce căuta aici” ameninţă tehnicianul în vârstă de 56 de ani.

Mesajul său este clar. Dinamo joacă duminică împotriva Stelei: ”Pentru mine FCSB e Steaua. Eu zic că jucăm cu Steaua. Eu aşa le zic, nu ştiu cum le ziceţi voi. Ei au jucători buni, nu ştiu dacă au echipă, dar au jucători care pot face diferenţa. De ce să iau de la ei jucători? Aş lua de la Viitorul că de-acolo iau şi ei :) Eu încerc să iau jucători pe care îi ştiu, care au calitate şi care cred că ne pot ajuta a mai spus Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoantrenordinamo-fcsb 

viewscnt
Articole similare