Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, omul potrivit la Dinamo? ”Are potenţă financiară şi poate să plătească prime jucătorilor”

Mircea Rednic, omul potrivit la Dinamo? ”Are potenţă financiară şi poate să plătească prime jucătorilor”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ales să se despartă de Dario Bonetti, după seria execrabilă de cinci înfrângeri consecutive în ultimele cinci meciuri, fără gol marcat.

Dinu Gheorghe este de părere că Mircea Rednic ar putea redresa clubul din Ştefan cel Mare datorită experienţei pe care o are. 

„Eu zic că vine Mircea Rednic. Asta e părerea mea! Normal ar trebui să tragă de el, eu cred că a fost la discuţii dar se lasă mai greu. Mircea Rednic are o masă de jucători străini pe care îi poate aduce, ar putea face un lot de jucători buni pentru a se salva de la retrogradare.

La Dinamo trebuie echipă, poate să aducă şapte-opt jucători. Eu am zis că cred. Este o problemă la el că nu ştiu cum o să bage sabia în teacă cu Mureşan, el l-a dat afară de la CFR Cluj. Mircea Rednic are potenţă financiară şi poate să plătească prime jucătorilor”, a declarat Dinu Gheorghe pentru prosport.ro.

”Câinii” au şase puncte după primele opt etape din Liga 1. Doar Gaz Metan şi Academica Clinceni, cu patru, respectiv două puncte, stau mai rău în clasament.

OFICIAL | Contract nou pentru "perla" lui Dinamo. A semnat până în 2027!

Afla mai multe despre: dinamodinu gheorghemircea rednic 

viewscnt
Articole similare