Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic pierde la Botoşani şi îşi ia la revedere de la play-off. Antrenorul nu e supărat: „Mi-a plăcut cum a jucat echipa, nu am ce să le reproşez”

Mircea Rednic pierde la Botoşani şi îşi ia la revedere de la play-off. Antrenorul nu e supărat: „Mi-a plăcut cum a jucat echipa, nu am ce să le reproşez”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe FC Viitorul pe teren propriu, scor 1-0 şi i-a spulberat orice şansă lui Mircea Rednic pentu play-off.

FC Viitorul va juca, pentru al doilea an la rând, în play-out. Înfrângerea de azi i-a tăiat orice speranţă lui Mircea Rednic. Tehnicianul lui FC Viitorul nu a părut după meci afectat de veste sau de jocul elevilor săi.

„A fost o fază în care noi am pierdut mingea la jumătatea terenului, noi nu am făcut faul şi ştiam că sunt periculoşi pe contratac. Avem probleme de lot din cauza covid-ului. S-a văzut şi aici că avem jucători obosiţi, dar nu am avut altă soluţie. La cei de 17-18 ani nu pot să le reproşez nimic. Mi-a plăcut totuşi cum au jucat. Clar ne propunem locul 7 sau 8 în play-out. Adunăm puncte pentru play-out, asta e clar. E greu că au plecat jucători care făceau diferenţa, iar cei ce au venit au avut nevoie să se acomodeze..”, a mărturisit Rednic, după partida din Liga I.

După acest meci, Viitorul se află pe locul 11 cu 31 de puncte. În timp ce, moldovenii au făcut un pas important în lupta pentru play-off, trupa este pe locul 5, cu 41 de puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicviitorulplay-out 

viewscnt
Articole similare