Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic pune presiune pe jucătorii săi înaintea meciului cu Academica Clinceni: "Dacă vrem în play-off, suntem obligaţi să câştigăm"

Mircea Rednic pune presiune pe jucătorii săi înaintea meciului cu Academica Clinceni: "Dacă vrem în play-off, suntem obligaţi să câştigăm"

Fotbal intern

Comentarii

FC Viitorul - Academica Clinceni este unul dintre cele mai tari meciuri ale etapei cu numărul 26 din Liga I. Cum ilfovenii ocupă ultimul loc care asigură prezenţa în play-off, FC Viitorul, aflată la opt puncte în spate, este obligată să câştige partida dacă vrea să mai spere la o eventuală clasare în primele şase echipe la finalul sezonului regulat.

Îniantea meciului dintre Viitorul şi Academica Clinceni, la conferinţa de presă, Mircea Rednic a discutat despre importanţa victoriei pe care trebuie să o obţină echipa sa.

"Întâlnim o echipă omogenă, care e bine organizată, care ia gol foarte greu. Academica a avut un sezon foarte bun, constant. Are jucători cu experienţă, care pot face oricând diferenţa.

E o echipă greu de bătut. Tocmai de aceea, trebuie să avem la meciul cu ei atitudinea pe care am avut-o cu Dinamo. Altfel, şansele noastre de a câştiga vor fi mici.

Dacă vrem să rămânem în cursa pentru calificarea în play-off, suntem obligaţi să câştigăm fiecare meci", a declarat Mircea Rednic.

Antrenorul celor de la Viitorul a mai spus că ultimul meci disputat, cu Dinamo (n.r. FC Viitorul s-a impus cu 5-0), le-a dat încredere constănţenilor.

"Aveam nevoie de victoria cu Dinamo. Succesul şi maniera în care ne-am impus au adus o atmosferă foarte bună în lotul nostru. Băieţii s-au comportat foarte bine în ambele faze ale jocului", a mai spus Rednic.

Rednic a mai precizat că lipsa suporterilor de la meciuri afectează cluburile şi crede că se pot găsi soluţii pentru ca fanii să revină pe stadioane şi să sprijine echipele favorite.

"Normal că afectează. Ştii cum e, reacţia suporterilor când simt şi ei că echipa are nevoie de susţinere, e un impuls pentru jucător. Plus ca atmosferă, fără ei zici că e un meci amical. E momentul ca cei de la Federaţie, de la Ligă şi de la Ministerul Sănătăţii să se gândească la o soluţie.

Spre exemplu să ofere 30% din capacitatea stadionului, nu cred că s-ar putea infecta, pentru că şansele sunt mai mici decât cum e la schi sau la restaurante, unde e mai aglomerat. Să stea la distanţă de patru scaune şi cu masca obligatorie. Eu sunt sigur că nu au cum să fie probleme.", a susţinut Mircea Rednic.

FC Viitorul este pe locul 11 şi are 28 de puncte, după 25 de partide jucate în Liga 1. Constănţenii o vor întâlni la Ovidiu pe Academica Clinceni în etapa cu numărul 26. Partida va avea loc vineri, de la ora 20:30 şi va fi în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: mircea rednicfc viitorul 

viewscnt
Articole similare