Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, replică dură pentru Gigi Becali: "Ce, îmi face el mie socoteala?" Ce l-a supărat pe antrenorul lui Dinamo

Mircea Rednic, replică dură pentru Gigi Becali: "Ce, îmi face el mie socoteala?" Ce l-a supărat pe antrenorul lui Dinamo

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, i-a dat replica patronului FCSB-ului, Gigi Becali, care a declarat că "Puriul" nu îşi va permite să susţină financiar gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Păi nu am zis că vin singur. Ce, îmi face mie socoteala? De Dinamo, da, îi e teamă. Cu mine pe bancă nu au prea câştigat", a spus Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă, la finalul partidei Dinamo - Chiajna 3-2.

Rednic a anunţat că va continua transferurile în Ştefan cel Mare: "Clar că vor mai veni ceva jucători. Avem şi timp, iar bugetul va fi mai mare anul viitor. O să găsesc soluţii fără probleme.

(n.r. - întrebat despre sursa fondurilor pentru transferuri) Era să zic eu din ce surse...jucăm la Loto, băgăm tot timpul. Eu la pariuri nu o să joc niciodată. Mai sap prin curte, poate mai găsesc ţiţei, diamante. Vom face tot ce e posibil pentru a face rost de bani".

Antrenorul lui Dinamo se aşteaptă ca fanii să revină lângă echipă din sezonul viitorul: "E altceva, e un nou campionat, se porneşte de la zero. Sunt sigur că suporterii vor fi alături şi vor fi în număr mare".

Mircea Rednic se gândeşte la retragerea din antrenorat

Mircea Rednic a mărturisit, la finalul meciului câştigat de Dinamo contra Concordiei Chiajna, cu scorul de 3-2, că va mai antrena doar până la vârsta de 60 de ani. "Antrenor am zis că rămân până la 60 de ani. Mai am trei ani, ajunge!", a adăugat tehnicianul lui Dinamo.

După ce va pune capăt carierei de antrenor, "Puriul" are de gând să rămână în fotbal, dar ca finanţator: "Mă gândesc foarte serios, dar mai mult nu pot să fac. O să îmi susţin jucătorii, clubul, antrenez".

Mircea Rednic, care împlineşte 57 de ani pe 9 aprilie, a început să antreneze în 2000, la Rapid Bucureşti, după care a mai pregătit FCM Bacău, Al Nassr, U Craiova, FC Vaslui, Dinamo, Alania Vladikavkaz, Khazar Lankaran, Astra, Petrolul, Standard Liege, CFR Cluj, Gent, Mouscron şi Al Faisaly.

Afla mai multe despre: rednicgigi 

viewscnt
Articole similare