Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic revine cu stil la Dinamo. "Bizonul", înapoi în Ştefan cel Mare: "În iarnă. Mai e nevoie de un fundaş dreapta"

Mircea Rednic revine cu stil la Dinamo. "Bizonul", înapoi în Ştefan cel Mare: "În iarnă. Mai e nevoie de un fundaş dreapta"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic (59 de ani) este noul antrenor de la Dinamo şi a anunţat primul transfer pe care-l vrea în Ştefan cel Mare. "Puriul" îl vrea pe Harlem Gnohere (33 de ani), care a mai jucat pentru "câini", dar şi pentru rivala FCSB, dar a plecat din Liga 1 în vara lui 2020.

Mircea Rednic e noul antrenor de la Dinamo şi vrea un super-atacant: "S-ar putea întoarce Bizonul în iarnă!"

În prezent la Mouscron, fosta echipă a lui Mircea Rednic, Harlem Gnohere e aşteptat de "Puriu" înapoi la Dinamo. Atacantul nu prea prinde echipa în Belgia, în acest sezon strângând doar 31 de minute, iar acest lucru l-ar putea determina să vrea să plece. Francezul a mai lucrat cu Rednic, care l-a adus în România, la Petrolul şi la Dinamo, şi a dat un randament foarte bun în Liga 1.

La ieşirea de la negocierile cu Dinamo, finalizate cu succes, Mircea Rednic a anunţat că îl aşteaptă pe "Bizon" şi că trebuie să umble la moralul şi orgoliul jucătorilor. În plus, antrenorul a spus că mai are nevoie de un fundaş dreapta: „În iarnă, s-ar putea să vină ‘Bizonul’ (n.r – Harlem Gnohere). E nevoie de un atacant şi un fundaş dreapta.

Am văzut că toată lumea zice că echipa e vai de mama ei, că jucătorii nu merită să joace în Liga 1. Trebuie să umblu puţin la sentiment. Au şi ei un pic de orgoliu. Acum, cu un alt antrenor, poate cu mai multă disciplină, au posibilitatea să arate că merită să joace la Dinamo”, a spus Mircea Rednic.

Mircea Rednic e ultimul antrenor care a adus titlul în Ştefan cel Mare, în 2007. Harlem Gnohere a jucat pentru Dinamo între 2015 şi 2017, timp în care a marcat 24 de goluri şi a oferit opt pase de gol în 59 de partide.

Afla mai multe despre: harlem gnoheredinamomircea rednictransfer 

viewscnt
Articole similare