Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic şi-a ”înţepat” şefii: ”M-am cam săturat. E junglă! Când e junglă, toată lumea urlă, zbiară, ţipă conducătorii”

Mircea Rednic şi-a ”înţepat” şefii: ”M-am cam săturat. E junglă! Când e junglă, toată lumea urlă, zbiară, ţipă conducătorii”

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXVIII-a a Ligii I. La finalul partidei, antrenorul Mircea Rednic a declarat că rămâne la Viitorul, chiar dacă echipa sa are şanse mici la playoff.

 ”Mă supără că nu reuşim să înscriem, echipa joacă, aduce mingea în faţa porţii, acolo lipseşte ori ultima pasă, ori suntem contratimp şi nu reuşim să fim în locul potrivit şi nu reuşim să înscriem. N-am ce să le reproşez băieţilor la jocul de azi, au controlat jocul şi în prima repriză şi în a doua, fazele periculoase avute de ei au fost din cauza noastră. Ezitările lui Cojocaru, ei doar s-au apărat şi au încercat să ne surprindă pe contraatac” a explicat Mircea Rednic, la finalul partidei.

”Dacă ratăm calificarea în play off e din cauza noastră, am pierdut 3 pct importante cu Sepsi şi cu Cluj în min 92. (n.r Mai speraţi la un loc de play off?) Nu că mai sper, dar vorbesc...m-aţi întrebat de ce am ratat. Am ratat pentru că am făcut greşeli, nu că adversarii au fost mai buni” a spus tehnicianul Viitorului.

Spre final, Mircea Rednic a mărturisit că nu va pleca încă de la Viitorul şi  ”(n.r Rămâneţi alături de echipa?) Bineînţeles, şi în play out şi mai am încă un an contract. Mai sunt 3 meciuri să luăm cât mai multe puncte şi vedem care e situaţia. Aici nimeni nu spune nimic (n.r legat de greşelile de arbitraj) M-am cam săturat, dar trebuie să vedem şi partea bună a lucrurilor. E junglă! Când e junglă, toată lumea urlă, zbiară, ţipă conducătorii, aici prea fair play, prea respectuoşi” a tunat Rednic, la finalul jocului.

Viitorul pierde tot mai mult teren în lupta pentru playoff. Contra Chindiei a bifat a treia remiză consecutivă. Neicuţescu a ratat cea mai mare ocazie a meciului de la Ovidiu după jumătate de oră de joc. Echipa lui Rednic a dominat, dar în rare ocazii a pus cu adevărat în pericol poarta Chindiei. Tsoumou a irosit cea mai bună şansă a constănţenilor cu trei minute înainte de final, iar Viitorul - Chindia s-a terminat 0 la 0.

Afla mai multe despre: mircea rednicviitorul constanta 

viewscnt
Articole similare