Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic şi Deian Sorescu nu se înţeleg asupra poziţiei fotbalistului în teren: "Eu spun asta, chiar dacă el se încăpăţânează"

Mircea Rednic şi Deian Sorescu nu se înţeleg asupra poziţiei fotbalistului în teren: "Eu spun asta, chiar dacă el se încăpăţânează"
Comentarii

Dinamo a rămas penultima în Liga 1 după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 3-0, iar Mircea Rednic încearcă să rezolve din mers mai multe aspecte, de la jocul echipei, până la poziţia din teren a lui Deian Sorescu.

Mircea Rednic, după Dinamo - CFR Cluj 0-3

"Bine că s-a terminat turul, înseamnă că pentru noi reîncepe campionatul de la meciul cu Voluntari. Eu sunt sigur că în astea două săptămâni chiar mă bucur că cei care au venit mai târziu nu se duc în cele două zile de vacanţă şi rămân aici să se pregătească. Avem două meciuri amicale sâmbătă şi miercuri, cu Petrolul şi cu Astra.  

Greu nu îmi e, pentru că îmi fac meseria şi jucătorii fac eforturi, sunt limite, dar ei fac eforturi. Mi s- a părut că au intrat cu teamă. Le-am şi zis că important e ca echipa să câştige, nu să dai tu gol. Dată viitoare, Ivanovski o să dea pasă, dacă mai vrea să joace. Dacă nu, să stea pe bancă. Acum am soluţii pentru atac", a declarat Mircea Rednic. 

"Deian Sorescu nu e fundaş dreapta, chiar dacă el se încăpăţânează"

La Dinamo Bucureşti urmează să fie prezentat şi un fundaş drepta, întrucât "Puriul" îşi doreşte să-l urce în atac pe Deian Sorescu, cel pe care nu-l poate convinge că nu e apărător lateral. De asemenea, antrenorul a făcut haz de necaz cânt a văzut ce fotbalişti intră pe teren pentru CFR Cluj. 

"Mai mult că sigur vom semna şi cu fundaşul dreapta, pentru că eu spun că Deian nu e fundaş dreapta, chiar dacă el se încăpăţânează şi vrea să joace fundaş dreapta. Va urca unde cred eu că poate să dea randamentul maxim, nu aici.

Normal că-i pot pune pe picioare, că altfel nu veneam, dar ei trebuie să înţeleagă că acum clubul e mai important decât interesul lor. Cei de la CFR au simţit astăzi că Dinamo totuşi are calitate, au fost momente bune în joc când ne am eliberat şi ne-am creat situaţii.

CFR va câştigă iar campionatul, pentru că au lot bun. Se vede au şi experienţă, calitate, condiţii foarte bune. E uşor pentru antrenor când ai concurenţă si aţi văzut cine a intrat de pe bancă. Chipciu, Culio... Mă durea capul când... Jucători cu nume, jucători cu experienţă, cu jocuri cu campionate în picioare. Dacă nu ne schimbăm, lucrurile nu o să fie în regulă, dar eu am încredere"

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo cfrdeian sorescu 

viewscnt
Articole similare