Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic: "Sunt ferm convins că vom şi obţine cele trei puncte de care avem mare nevoie."

Mircea Rednic: "Sunt ferm convins că vom şi obţine cele trei puncte de care avem mare nevoie."

Fotbal

Comentarii

Viitorul este pe locul 7 în Liga 1 în acest moment, loc de play-out.

Viitorul este pe o pantă descendentă în campionat şi a ajuns pe loc de play-out. Cu toate acestea, noul antrenor al formaţiei de pe litoral este convins că echipa îşi va reveni în ce mai scurt timp. Meciul cu antepenultima clasată, Gaz Metan Mediaş, este un bun prilej pentru ca echipa patronată de Gheorghe Hagi să revină în locurile de play-off.

"Sunt ferm convins nu numai că vom juca bine, la ultimul meci chiar nu pot să spun că nu am jucat bine, dar sunt ferm convins că vom şi obţine cele trei puncte de care avem mare nevoie. Aştept ca meciul acesta să aibă mai multă determinare, mai multă dorinţă, mai multă responsabilitate, să evităm greşelile pe care le-am făcut în cele două meciuri de când am preluat eu echipa. Şi atunci sunt ferm convins că vom veni cu un rezultat bun.

Echipa încă nu e omogenă. Nici nu are cum să fie, pentru că mi s-a cerut să fac o evaluare a lotului. În această perioadă vreau să îmi fac o idee legată de lot, dacă mai e nevoie să ne întărim." a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: mircea rednicviitorul 

viewscnt
Articole similare