Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, supărat pe fotbaliştii care l-au "trădat": "Trebuie să fii onest şi să spui". A recunoscut care e echipa mai puternică dintre U Craiova şi FCSB

Mircea Rednic, supărat pe fotbaliştii care l-au "trădat": "Trebuie să fii onest şi să spui". A recunoscut care e echipa mai puternică dintre U Craiova şi FCSB

Farul Constanța

Comentarii

U Craiova şi Viitorul au remizat, scor 1-1, iar antrenorul oaspeţilor, Mircea Rednic, a fost supărat pe câţiva dintre jucătorii săi. De asemenea, a ales echipa mai puternică dintre FCSB şi U Craiova.

VIDEO | U Craiova - Viitorul 1-1

Mircea Rednic a fost nemulţumit de anumiţi fotbalişti, în prima repriză, întrucât i-a simţit obosiţi, într-o perioadă în care echipele joacă la trei zile distanţă. "Puriul" a lăsat de înţeles că a fost indus în eroare de jucători care nu ar fi fost la capacitate maximă: 

"Ce mă deranjează e că trebuie să fii onest şi să spui când eşti obosit, am avut două meciuri în şase zile, dar problema e... Sunt jucători care abia aşteaptă să intre. Le-am spus că nu e obligatoriu să joace în fiecare meci, campionatul e lung. Mă bucur că cei care au intrat au înţeles, au jucat simplu, nu s-au mai complicat. Nu-mi place că facem un meci bun şi după unul prost. Acum sunt mulţumit că am luat un punct. 

Normal că i-am certat la pauză, că n-am avut o Craiova în zi foarte bună. Le-am cerut un pic de orgoliu, ambiţie. Toţi vorbim despre plecarea în străinătate, jucăm la naţională, dar ne trebuie un pic de orogoliu. Când greşim, nu-mi place să vorbesc doar spre un jucător. Arbitrului nu avem ce să-i reproşăm. Nouă ne putem reproşa prima repriză, care a fost slabă", a declarat Mircea Rednic.  

Viitorul a remizat cu FCSB, scor 2-2, şi cu U Craiova, scor 1-1, iar Mircea Rednic a susţinut că echipa antrenată de Toni Petrea i s-a părut mult mai bună: "FCSB a fost mai puternică decât Craiova, de departe", a mai spus antrenorul Viitorului.  

Afla mai multe despre: u craiovaviitorulmircea rednic 

viewscnt
Articole similare