Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic susţinut de un fost mare atacant al lui Dinamo: ”Era nevoie de un antrenor cu experienţă. E o perioadă grea”

Mircea Rednic susţinut de un fost mare atacant al lui Dinamo: ”Era nevoie de un antrenor cu experienţă. E o perioadă grea”

Dinamo București

Comentarii

Claudiu Niculescu s-a declarat mulţumit de revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo

Concordia Chiajna a învins, joi, pe teren propriu, scor 1-0, echipa Unirea Dej, într-un meci din etapa a noua a Ligii a 2-a.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Hamza, din lovitură de la 11m, pentru formaţia lui Claudiu Niculescu

Nu ne uităm neapărat la acest aspect că suntem pe primul loc. Voiam aceste 3 puncte cu orice preţ. E presiune indiferent de nume să ştii că este presiune. Avem un obiectiv şi anume acela de a prmova în Liga 1 şi că eşti în Liga 1 sau a doua e aceeaşi presiune” a spus Niculescu, după meci.

Mircea Rednic este foarte aproape de o revenire la Dinamo, iar fostul mare atacant din Ştefan cel Mare, Claudiu Niculescu, s-a declarat încântat de numirea acestuia pe banca tehnică a ”Câinilor”:

”A venit Mircea Rednic. Aveau nevoie de un antrenor cu experienţă. Mircea Rednic întruneşte toate condiţiile pentru a fi antrenor la Dinamo. Trebuie să aibă mult curaj pentru că e o perioadă grea.” a mărturisit Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: mircea rednicclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare