Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic taie şi spânzură la Dinamo! A scos din lot doi jucători de bază: ”Discutăm rezilierea”

Mircea Rednic taie şi spânzură la Dinamo! A scos din lot doi jucători de bază: ”Discutăm rezilierea”
Comentarii

Mircea Rednic taie şi spânzură la Dinamo. Antrenorul face curăţenie în lot şi i-a exclus pe Steliano Filip şi Cosmin Matei!

Mircea Rednic a scos din lot doi jucători de bază! Conducerea anunţă: ”Discutăm rezilierea”

Mircea Rednic ia măsuri drastice la Dinamo. Antrenorul incearcă să redreseze echipa şi impune reguli dure. 

Cosmin Matei şi Steliano Filip au fost excluşi din lot de Rednic! Cei doi se antrenează separat. 

Potrivit Fanatik, „Puriul” este nemulţumit de atitudinea lui Steliano Filip, în vreme ce Cosmin Matei l-a făcut să-şi piardă răbdarea prin evoluţiile sale.

Astfel că cei doi se antrenează separat, dupa-amiază. Mai mult, gsp.ro. susţine că Dinamo va demara discuţiile pentru rezilierea contractului cu cei doi fotbalişti!

"Eu nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, poate a venit rândul să plece şi ei"

Rednic este supărat pe atitudinea jucătorilor şi a făcut public acest aspect chiar şi după infrângerea cu Academica Clinceni, scor 0-1. 

"Nici cu poarta goală nu eşti în stare să înscrii, am avut ocazii. E greşeală de marcaj, dar până să ajungi acolo. Am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Şi nu e prima dată. Noi trebuie să avem 20 de ocazii să dăm gol. E lipsă de concentrare, poate şi de valoare. Echipa joacă, dar trebuie să o bagi în poartă. Repriza a doua ne-a fost foarte greu, ei s-au apărat bine. Au venit centrări, dar în faţa porţii nu a venit nimeni să o bage în poartă.

Eu n-am nimic, nu vreau să dau vina pe nimeni, toţi suntem de vină când nu sunt rezultate. Poate ăsta e maximum ce pot să dea, le-am dat posibilitatea la toţi să joace.

Tot felul de reproşuri, le-am zis să fie pozitivi între ei. N-a jucat unul mai bine şi altul mai rău. Ei trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă o să fie greu. Trebuie să înţeleagă. Încerc, cât pot, tot timpul le explic că dacă nu joacă în echipă o să fie greu. Nu e unul care n-a avut şansa să joace. Când intră în teren nu prea arată, dar când nu joacă şuşotesc. Trebuie să fie uniţi, nu grupuleţe.

Trebuie să rezist, nu am venit să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat anternori, poate a venit rândul să plece şi ei. E vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare", a spus Mircea Rednic, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamosteliano filipcosmin matei 

viewscnt
Articole similare