Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic transferă la Poli Iaşi un fotbalist dat afară de Dinamo. Cine semnează cu trupa din Copou

Mircea Rednic transferă la Poli Iaşi un fotbalist dat afară de Dinamo. Cine semnează cu trupa din Copou

CSM Poli Iași

Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) ia gratis un fotbalist dat afară de la Dinamo. Linas Klimavicius (30 de ani) va semna cu Poli Iaşi, după ce şi-a reziliat contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare. "Puriul" l-a adus pe fundaşul lituanian în echipa "câinilor" la ultimul său mandat la cârma clubului alb-roşu.

Este a doua mutare pe care o face Rednic, după ce a semnat cu Poli Iaşi. Primul transfer a fost Răzvan Grădinaru, fotbalist crescut la FCSB. Klimavicius va face joncţiunea cu ieşenii în Bucureşti şi va pleca mâine în cantonamentul pe care moldovenii îl vor derula în Antalya.

Primul meci amical al ieşenilor în catonamentul din Antalya e Poli-Kukesi (Albania), pe 15 ianuarie. Ceilalţi jucători care au făcut deplasarea sunt:

Ştefan Târnovanu, Teodor Axinte, Răzvan Onea, Adria Gallego, Cosmin Frăsinescu, Ovidiu Mihalache, Andrei Radu, Sorin Şerban, Nicandro Breeveld, Francisc Cristea, Juan Pablo Passaglia, Răzvan Grădinaru, Almada Soares (Platini), Doru Popadiuc, Ovidiu Horşia, Andrei Cristea, Denis Rusu, Florian Loshaj

Afla mai multe despre: linas klimaviciustransferpoli iasidinamo 

viewscnt
Articole similare