Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, trist după convocările lui Contra: ”N-am reuşit să-l fac să se răzgândească”. Care este surpriza plăcută

Mircea Rednic, trist după convocările lui Contra: ”N-am reuşit să-l fac să se răzgândească”. Care este surpriza plăcută

Echipa națională

Comentarii

Mircea Rednic este trist că nu a reuşit să-l facă pe Cosmin Contra să-l aducă pe Nistor la echipa naţională. Conflictul mai vechi dintre cei doi, de pe vremea când ambii erau la Dinamo, încă îl ţine departe pe Nistor de prima reprezentativă.

Dacă neconvocarea lui Nistor l-a întristat pe Rednic, ”Puriul” s-a bucurat pentru chemarea lui Deian Sorescu la naţionala de tineret.

"E o surpriză plăcută (n.r. Sorescu) că a fost convocat. Chiar mă bucur foarte mult pentru el. Acum eu sunt foarte îngrijorat ce-o să facă Nistor fără el, că n-o să mai aibă şofer.

Cu Nistor am văzut că n-a mers tactica mea. N-am reuşit să-l fac (n.r. pe Contra) să zică Hai că-i arăt eu lui Strâmbu şi îl chem pe Nistor. Îmi pare rău, e un jucător care poate face diferenţa! Mi-a lipsit mie, cu el în echipă eu cred că puteam fi în play-off. El zice că nu e afectat, dar cine nu îşi doreşte să fie la naţională? Eu nu vorbesc aici de dragul de a propune un jucător.

Aveai nevoie de un jucător ca Nistor! E un jucător de experienţă, care îţi poate face diferenţa! Putea să fie chemat! Nu vreau să o ia ca pe o critică, pentru că el îşi asumă responsabilitatea, dar eu mi-am spus părerea lucrând cu Nistor zi de zi", a spus Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: redniccontranistorsorescu 

viewscnt
Articole similare