Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, ultimatum pentru jucători: "Voi trage linie". "Puriul" nu este mulţumit de apărare

Mircea Rednic, ultimatum pentru jucători: "Voi trage linie". "Puriul" nu este mulţumit de apărare

Dinamo București

Comentarii

Proiectul lui Mircea Rednic la Dinamo pare să fie unul pe termen lung, pentru că noul antrenor din "Ştefan cel Mare" este decis să renunţe la unii jucători din mandatul lui Florin Bratu, iar momentul în care va face acest lucru nu este atât de depărtat.

Rednic le-a dat un ultimatum jucătorilor şi îi vizează în special pe cei din linia defensivă, cărora "Puriul" le-a transmis să fie mai organizaţi, nemulţumit şi surprins totodată de faptul că Dinamo este la -7 în clasamentul adevărului, având 19 goluri primite în 11 etape. 

Noul antrenor de la Dinamo le va da tuturor jucătorilor din lot şansa să îl impresioneze, dar aceştia nu au mult timp la dispoziţie, pentru că termenul limită stabilit nu este foarte departe. 

"Până la sfârşitul anului toţi vor avea şansa să joace. La iarnă, poate chiar mai devreme, voi trage linie. Cei care merită să rămână şi cei care pot să ajute echipa să ajungă în play off vor rămâne", a declarat Mircea Rednic la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dunărea Călăraşi. 

Conferinţă Dinamo

Conferinţă Dinamo, înainte de partida cu Dunărea Călăraşi din etapa a 12-a a Ligii 1

Posted by TelekomSport.ro on Saturday, October 20, 2018

 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamoultimatum 

viewscnt
Articole similare