Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic vede din alt unghi succesul cu Croaţia U21 şi avertizează: ”Facem o mare greşeală”

Mircea Rednic vede din alt unghi succesul cu Croaţia U21 şi avertizează: ”Facem o mare greşeală”

Echipa națională

Comentarii

Mircea Rednic îndeamnă la moderaţie după ce România U21 a învins cu 4-1 Croaţia U21, la Campionatul European din Italia. Fostul antrenor al lui Dinamo atrage atenţia că examenele importante vor fi cele cu Anglia şi Franţa.

Naţionala de tineret a obţinut o victorie spectaculoasă, 4-1 cu Croaţia. Succesul a produs mult entuziasm atât în rândul suporterilor, cât şi în fotbalul românesc. Mircea Rednic susţine însă că n-ar trebui să ne lăsăm purtaţi de val. Fostul antrenor al lui Dinamo spune că se dau prea multe verdicte după un singur meci, contra unui adversar de o calitate apropiată.

”Facem o mare greşeală. Aţi început deja să îi vindeţi, să îi împărţiţi, cea mai mare echipă, Generaţie de Platină, de Briliante... A fost un singur meci, cu Croaţia. Important ca ei să rămână concentraţi şi modeşti, în primul rând. Croaţia e Croaţia, acum vin două piese grele. Mai ales după ce Anglia a pierdut, singura lor şansă ca să rămână în cărţi pentru calificare e să câştige. Plus Franţa, aţi văzut jocul lor... E un rezultat pozitiv, dar e doar primul meci”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicromania u21 

viewscnt
Articole similare